Повезане вести

Трагичан крај потраге: Пронађено тело Ивоне Савићевић

Курир 16.01.2025
Пронађено је тело Подгоричанке Ивоне Савићевић која је нестала пре три дана. Савићевић је последњи пут виђена на подручју Штека након чега јој се губи сваки траг. Полиција је трагала за Ивоном, која је рођена 1983. године, након… »
Пронађено тело Ивоне! Трагичан крај потраге у Подгорици

Пронађено тело Ивоне! Трагичан крај потраге у Подгорици

Мондо 16.01.2025
Пронађено је тело Ивоне која је пре три дана нестала у Подгорици. Пронађено је тело Подгоричанке Ивоне Савићевић која је нестала пре три дана. Она је последњи пут виђена на подручју Штека након чега јој се губи сваки траг… »

Блиц 16.01.2025
Пронађено је тело Подгоричанке Ивоне Савићевић која је нестала пре три дана, сазнаје Портал РТЦГ из Управе полиције. Ивона Савићевић је последњи пут виђена на подручју Штека након чега јој се губи сваки траг. Полиција је три… »
Трагичан крај потраге: Пронађено тело нестале Ивоне Савићевић

Трагичан крај потраге: Пронађено тело нестале Ивоне Савићевић

РИНА 16.01.2025
Трагичан крај потраге: Пронађено тело нестале Ивоне Савићевић Подгорица – Тело нестале Ивоне Савићевић која је нестала пре три дана је пронађено, речено је за Портал РТЦГ у Управи полиције. Више информација за сада није познато… »

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Тело Ивоне Савићевић пронађено је у насељу Штеке надомак Подгорице, речено је Вијестима из Управе полиције. Полиција, према првим подацима, претпоставља да је реч о самоубиству, али ће се то знати након свих… »
Снимак који јежи кожу: "Ја више нисам избор имала, ти ћеш ме разумети"- последње су речи Ивоне Савићевић

Снимак који јежи кожу: "Ја више нисам избор имала, ти ћеш ме разумети"- последње су речи Ивоне Савићевић

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. "Да те Бог чува и тебе и твоју децу, а ја више нисам избор имала, ти ћеш ме разумети, уморила сам се од свега више, од свега сам се уморила", последње су речи Подгоричанке Ивоне Савићевић којима је се сва уплакана… »
"Уморила сам се од свега, нисам имала избор": Потресне речи инфлуенсерке Ивоне пре него што је заувек нестала: "Ти ћеш…

"Уморила сам се од свега, нисам имала избор": Потресне речи инфлуенсерке Ивоне пре него што је заувек нестала: "Ти ћеш…

Блиц 16.01.2025
Подгоричанка Ивона Савићевић (42), која је пре три дана нестала у Подгорици, пронађена је данас мртва покрај места где је последњи пут виђена како управља аутомобилом. У домаћим медијима појавио се снимак који је наводнхо… »
Последње речи Ивоне Савићевић терају сузе на очи: Тело пронађено 3 дана након нестанка

Последње речи Ивоне Савићевић терају сузе на очи: Тело пронађено 3 дана након нестанка

Мондо 16.01.2025
Данас је пронађено тело нестале Подгоричанке Ивоне Савићевић. Откривено је шта је последње објавила на друштвеним мрежама пре смрти. Данас је пронађено тело нестале Ивоне Савићевић (42) из Подгорице, поред свог аутомобила, где… »
Ово је последња порука нестале Ивоне Савићевић која је пронађена мртва у Подгорици: Њене речи кидају срце

Ово је последња порука нестале Ивоне Савићевић која је пронађена мртва у Подгорици: Њене речи кидају срце

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Подгоричанка Ивона Савићевић (42), која је пре три дана нестала у Подгорици, пронађена је данас мртва покрај места где је последњи пут виђена како управља аутомобилом. Она је у последњој поруци коју је објавила… »
Потресне поруке пријатеља Ивоне Савићевић чије је тело данас пронађено "Борила си се кроз живот много"

Потресне поруке пријатеља Ивоне Савићевић чије је тело данас пронађено "Борила си се кроз живот много"

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Тело Ивоне Савићевић пронађено је раније анас у насељу Штеке надомак Подгорице, пренели су бројни црногорски и регионални медији, озивајући се на наводе Управе полиције. Према првим подацима из Црне Горе, полиција… »
"Да будемо ту једни за друге, да будемо светлост у најмрачнијим: Тренуцима..." Последња порука Ивоне Савићевић (42) која је…

"Да будемо ту једни за друге, да будемо светлост у најмрачнијим: Тренуцима..." Последња порука Ивоне Савићевић (42) која је…

Блиц 16.01.2025
Подгоричанка Ивона Савићевић (42), која је пре три дана нестала у Подгорици, пронађена је данас мртва покрај места где је последњи пут виђена како управља аутомобилом. Она је у последњој поруци коју је објавила на друштвеним… »
Познато где је пронађено тело Ивоне Савићевић! Једна ствар остаје мистериозна, сви се питају како је то могуће

Познато где је пронађено тело Ивоне Савићевић! Једна ствар остаје мистериозна, сви се питају како је то могуће

Мондо 16.01.2025
Тело Ивоне Савићевић пронађено је поред места где је последњи пут виђена како управља аутомоблом. Тело Ивоне Савићевић пронађено је данас у насељу Штеке надомак Подгорице. Полиција, према првим подацима, претпоставља да је… »
На овом месту је нађено тело нестале Ивоне: Полиција три дана трагала за самохраном мајком, једна ствар буди мистерију

На овом месту је нађено тело нестале Ивоне: Полиција три дана трагала за самохраном мајком, једна ствар буди мистерију

Блиц 16.01.2025
Тело Ивоне Савићевић (42) пронађено је у насељу Штеке надомак Подгорице, речено је Вијестима из Управе полиције. Полиција, према првим подацима, претпоставља да је реч о самоубиству, али ће се то знати након свих анализа и… »
Пронађено тело нестале Ивоне Савићевић

Пронађено тело нестале Ивоне Савићевић

Б92 16.01.2025
Тело Подгоричанке Ивоне Савићевић (1983), која је нестала пре три дана, пронађено је, јавио је данас портал РТЦГ позивајући се на сазнања из Управе полиције. Тело је пронађено у месту Штеке недалеко од Подгорице, а како… »
Нађено тело нестале Ивоне Савићевић

Нађено тело нестале Ивоне Савићевић

Нова 16.01.2025
Тело Ивоне Савићевић пронађено је у насељу Штеке надомак Подгорице, речено је Вијестима из Управе полиције. Полиција, према првим подацима, претпоставља да је реч о самоубиству, али ће се то знати након свих анализа и… »
Овде је пронађено тело Ивоне Савићевић: Једна ствар је мистериозна

Овде је пронађено тело Ивоне Савићевић: Једна ствар је мистериозна

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Тело Ивоне Савићевић пронађено је у насељу Штеке надомак Подгорице, речено је Вијестима из Управе полиције. Полиција, према првим подацима, претпоставља да је реч о самоубиству, али ће се то знати након свих… »
"Послала нам је поруке и нестала": Породица нестале Ивоне неутешна, већ трећи дан моли за помоћ: "Њен џип се не може…

"Послала нам је поруке и нестала": Породица нестале Ивоне неутешна, већ трећи дан моли за помоћ: "Њен џип се не може…

Блиц 16.01.2025
"Тог дана ми је послала опроштајну видео поруку у 15.16 сати и више се није јављала на телефон", рекао је за "Блиц" забринути брат Ивоне Савићевић која је пре три дана нестала у Подгорици. Потрага за Ивоном Савићевић наставља… »
Брат открива детаље нестанка Ивоне Савићевић у Подгорици: Полиција лоцирала место где јој је телефон искључен

Брат открива детаље нестанка Ивоне Савићевић у Подгорици: Полиција лоцирала место где јој је телефон искључен

Нова 16.01.2025
У понедељак око 15 часова у Подгорици је нестала Ивона Савићевић (42), а њена породица моли за помоћ у њеном проналаску. Она је последњи пут виђена у месту Штеке док је возила „Опел Антару“ металик плаве боје, регистарских… »

Вести дана »