Povezane vesti
"Tresla sam se dok su me kažnjavali": Sanja Marinković otkrila istinu o svom poslu, 6 godina radila bez dinara
Mondo pre 4 sati
Voditeljka se prisetila jednom prilikom svojih početaka i svega što je tada prolazila. Voditeljka Sanja Marinković danas je jedna od najpopularnijih na ovim prostorima i prepoznatljiva je po emisiji "Magazin In" koju godinama vodi. No, njeni počeci… »
"Vodila sam program šest godina bez dinara": Sanja Marinković otkrila šokantne detalje o poslu: "Kažnjavali su me"
Blic pre 5 sati
Voditeljka Sanja Marinković svojevremeno je pričala kako njeni počeci u voditeljskoj karijeri nisu bili nimalo laki. Sanja Marinković godinama uspešno vodi svoju emisiju "Magazin In". Ona se jednom prilikom prisetila odgledanog priloga u kom je prvi… »
"Vodila sam program šest godina bez dinara" Sanja Marinković ispričala istinu o svom poslu: Tresla sam se dok su me…
Kurir pre 6 sati
Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad uspešno vodi svoju emisiju "Magazin In", a njeni počeci pred malim ekranima nisu bili nimalo laki. Naime, Sanja se jednom prilikom prisetila odgledanog priloga u kom je prvi put u svom životu vodi jutarnji… »
Vesti dana »
Devojku vozio na krovu automobila: Strašna scena tokom studentske blokade u Beogradu: Bez zaustavljanja prošao kroz studente, išao preko trotoara i šina (video)
Blic pre 8 minutajoš 92 povezane
Studenti i građani počeli da se okupljaju kod Pravnog fakulteta, blokiran saobraćaj
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Miloš Jovanović: Pozivamo sve građane da se priključe blokadama, građanskoj neposlušnosti, ako treba i generalnom štrajku
Danas pre 33 minutajoš 40 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 5 satijoš 40 povezanih
Šutanovac bio ministar odbrane u dva navrata i stranački lider. Šta još piše u biografiji novog ambasadora Srbije u SAD
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih