Повезане вести
"Тресла сам се док су ме кажњавали": Сања Маринковић открила истину о свом послу, 6 година радила без динара
Мондо 16.01.2025
Водитељка се присетила једном приликом својих почетака и свега што је тада пролазила. Водитељка Сања Маринковић данас је једна од најпопуларнијих на овим просторима и препознатљива је по емисији "Магазин Ин" коју годинама… »
"Водила сам програм шест година без динара": Сања Маринковић открила шокантне детаље о послу: "Кажњавали су ме"
Блиц 16.01.2025
Водитељка Сања Маринковић својевремено је причала како њени почеци у водитељској каријери нису били нимало лаки. Сања Маринковић годинама успешно води своју емисију "Магазин Ин". Она се једном приликом присетила одгледаног… »
"Водила сам програм шест година без динара" Сања Маринковић испричала истину о свом послу: Тресла сам се док су ме кажњавали…
Курир 16.01.2025
Водитељка Сања Маринковић годинама уназад успешно води своју емисију "Магазин Ин", а њени почеци пред малим екранима нису били нимало лаки. Наиме, Сања се једном приликом присетила одгледаног прилога у ком је први пут у свом… »
Вести дана »
Брнабић: Правосудни закони неће бити повучени из скупштинске процедуре
РТВ пре 2 сатајош 26 повезаних
Историјски трговински договор Индије и ЕУ: 'Мајка свих споразума'
BBC News пре 4 сатијош 37 повезаних
Прослава Светог Саве у Србији и протест хора Карловачке гимназије због присуства политичара
Наслови.аи пре 3 сатајош 29 повезаних
Грчка затечена: Ево шта су урадили навијачи Олимпијакоса после страшне погибије седам навијача ПАОК-а близу српске границе
Вечерње новости пре 23 минутајош 42 повезане