Повезане вести

"Тресла сам се док су ме кажњавали": Сања Маринковић открила истину о свом послу, 6 година радила без динара

"Тресла сам се док су ме кажњавали": Сања Маринковић открила истину о свом послу, 6 година радила без динара

Мондо 16.01.2025
Водитељка се присетила једном приликом својих почетака и свега што је тада пролазила. Водитељка Сања Маринковић данас је једна од најпопуларнијих на овим просторима и препознатљива је по емисији "Магазин Ин" коју годинама… »
"Водила сам програм шест година без динара": Сања Маринковић открила шокантне детаље о послу: "Кажњавали су ме"

"Водила сам програм шест година без динара": Сања Маринковић открила шокантне детаље о послу: "Кажњавали су ме"

Блиц 16.01.2025
Водитељка Сања Маринковић својевремено је причала како њени почеци у водитељској каријери нису били нимало лаки. Сања Маринковић годинама успешно води своју емисију "Магазин Ин". Она се једном приликом присетила одгледаног… »
"Водила сам програм шест година без динара" Сања Маринковић испричала истину о свом послу: Тресла сам се док су ме кажњавали…

"Водила сам програм шест година без динара" Сања Маринковић испричала истину о свом послу: Тресла сам се док су ме кажњавали…

Курир 16.01.2025
Водитељка Сања Маринковић годинама уназад успешно води своју емисију "Магазин Ин", а њени почеци пред малим екранима нису били нимало лаки. Наиме, Сања се једном приликом присетила одгледаног прилога у ком је први пут у свом… »

Вести дана »