Povezane vesti
"Moj muž ima još 147 žena": Jelena Bin Drai otkrila kako izgleda brak sa šeikom - Lepa Srpkinja živela skromno, a onda se…
Blic pre 7 sati
Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, udata je za bogatog arapskog biznismena i dobila titulu najbogatije Srpkinje. Jelena bin Drai je rođena kao Jelena Jakovljević, bavila se manekenstvom i nije živela luksuznim životom. Živela je u selu Žabalj… »
Najbogatija je Srpkinja ali muža deli sa 147 žena: Odgovaralo mi je to kad je bila korona, nisam morala da ga viđam svaki…
Kurir pre 7 sati
Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a jednom prilikom je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda. Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim… »
Vesti dana »
Pogledajte kako su reagovali studenti Pravnog fakulteta na vest o povređivanju svoje koleginice u Ruzveltovoj
Nova pre 47 minutajoš 93 povezane
„To je bila moja akademska i građanska dužnost“: Asistent koji je usred RTS dnevnika pružio podršku studentima
Nova pre 42 minutajoš 17 povezanih
"Kreni-promeni" podneo krivičnu prijavu protiv Vučića zbog podstrekavanja na nasilje
Radio 021 pre 42 minutajoš 46 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 7 satijoš 40 povezanih