Povezane vesti
Penjaroja odbrusio Atamanu: "Ne znam koju si utakmicu gledao"
Sportske.net 16.01.2025
Trener košarkaša Barselone Đoan Penjaroja nije želeo da prećuti kolegi iz Panatinaikosa Erginu Atamanu teške reči posle sinoćnjeg meča u "Blaugrani" u kojem je katalonski tim slavio rezultatom 82:73. Trofejni turski stručnjak je figurativno rečeno… »
Ergin Ataman: „Mi igramo košarku, a ne američki fudbal“ (VIDEO)
Danas 16.01.2025
Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u sredu od Barselone u 21. kolu Evrolige rezultatom 82:73 na gostujućem terenu. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman iskazao je nezadovoljstvo u intervjuu nakon meča. – Mi igramo košarku, a ne američki fudbal. Dosudili su… »
Ataman puca od besa: "Trebalo je da igramo košarku, a ne američki fudbal"
Sportske.net 16.01.2025
Male su šanse da trener Panatinaikosa Ergin Ataman izađe spokojan nakon poraza, a još manje da bez izazvan evroligaških krahom ne kanališe nekog interesantnom opaskom. U večerašnjem porazu u Barseloni otišao je korak dalje pošto mu se nije dopao način… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Užas kod Aleksinca: Žena trovala pse lutalice, pa tela bacala u bunar
Nova pre 18 minutajoš 37 povezanih
Ajatolah najavio osvetu zbog likvidacije Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu!
Kurir pre 33 minutajoš 69 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 3 satajoš 30 povezanih
Požar u Paviljonu Srbije na Venecijanskom bijenalu u Đardinima: Goreo spoljašnji deo krova
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 28 povezanih