Povezane vesti
Penjaroja odbrusio Atamanu: "Ne znam koju si utakmicu gledao"
Sportske.net pre 31 minuta
Trener košarkaša Barselone Đoan Penjaroja nije želeo da prećuti kolegi iz Panatinaikosa Erginu Atamanu teške reči posle sinoćnjeg meča u "Blaugrani" u kojem je katalonski tim slavio rezultatom 82:73. Trofejni turski stručnjak je figurativno… »
Ergin Ataman: „Mi igramo košarku, a ne američki fudbal“ (VIDEO)
Danas pre 7 sati
Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u sredu od Barselone u 21. kolu Evrolige rezultatom 82:73 na gostujućem terenu. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman iskazao je nezadovoljstvo u intervjuu nakon meča. – Mi igramo košarku, a ne američki fudbal… »
Ataman puca od besa: "Trebalo je da igramo košarku, a ne američki fudbal"
Sportske.net pre 20 sati
Male su šanse da trener Panatinaikosa Ergin Ataman izađe spokojan nakon poraza, a još manje da bez izazvan evroligaških krahom ne kanališe nekog interesantnom opaskom. U večerašnjem porazu u Barseloni otišao je korak dalje pošto mu se nije dopao… »
Vesti dana »
Pogledajte kako su reagovali studenti Pravnog fakulteta na vest o povređivanju svoje koleginice u Ruzveltovoj
Nova pre 1 satjoš 93 povezane
„Nećete nas gaziti“: Protesti širom Srbije zbog pokušaja ubistva devojke
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih
BLOG UŽIVO Zbog napada na studentkinju Pravnog fakulteta protesti širom Srbije: „Ne ćutimo više, nećete nas gaziti“
Nova pre 2 minutajoš 47 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 7 satijoš 41 povezana
JUKOM: MUP mora da obezbedi skupove studenata, odgovorni kao i vozač koji je povredio studentkinju
Beta pre 1 satjoš 44 povezane