Повезане вести

"Реконструкција Владе биће свеобухватнија" Премијер Вучевић о променама у министарствима

"Реконструкција Владе биће свеобухватнија" Премијер Вучевић о променама у министарствима

Курир 16.01.2025
Премијер Србије Милош Вучевић истакао је данас да ће реконструкција Владе бити свеобухватнија. - Више пута смо председник Вучић и ја причали око Владе, немали број пута сам био критикован за понашање за рад или не довољни рад… »
"Претходна два и по месеца добар показатељ ко како ради": Вучевић: Реконструкција Владе Србије биће свеобухватна, а не…

"Претходна два и по месеца добар показатељ ко како ради": Вучевић: Реконструкција Владе Србије биће свеобухватна, а не…

Блиц 16.01.2025
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да ће најављена реконструкција Владе бити свеобухватна и да промене неће бити козметичке већ дубинске, као и да су претходна два и по месеца била добар тест за чланове владе… »
Вучевић о реконструкцији Владе Србије: "Има ту много изазова са којима се суочавамо"

Вучевић о реконструкцији Владе Србије: "Има ту много изазова са којима се суочавамо"

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Премијер Србије, Милош Вучевић данас се обратио јавности из Инђије, а овом приликом говорио је и о великој реконструкцији Владе Србије. "Више пута смо председник Вучић и ја разговарали око Владе, на недовољан рад… »

Вести дана »