Povezane vesti
Koalicija „Niš moj grad“ i Novi DSS odali pomen Oliveru Ivanoviću
Glas juga pre 1 sat
Ubistvo Ivanovića, koji je 16. januara 2018. godine pogođen sa šest hitaca u leđa, i dalje ostaje nerešeno. Pitanje ko je naručio, a ko izvršio ovaj zločin, ni sedam godina kasnije nije dobilo odgovor. Istrage sa obe strane administrativne linije… »
Sedam godina od ubistva Olivera Ivanovića – „Niš, moj grad“ i Novi DSS odali pomen
Južne vesti pre 5 sati
Paljenjem sveća u Sabornom hramu, predstavnici koalicije Niš, moj grad i Novog DSS-a odali su pomen Oliveru Ivanoviću koji je ubijen na današnji dan, 16. januara 2018. godine u Severnoj Mitrovici. Navode da ni posle 7 godina nije poznata pozadina… »
Koalicija Niṣ̌ moj grad i Novi DSS odali pomen Oliveru Ivanoviću u Niṣ̌u
Jugmedia pre 6 sati
Pripadnici opozicione koalicije “Niš moj grad” i Nove Demokratske stranke Srbije okupili su se u Sabornom hramu i upalili sveće kako bi odali pomen jednom od političkih lidera kosovskih Srba Oliveru Ivanoviću. Pitanje ko je naručio ubistvo, a ko… »
Koalicija Niṣ̌ moj grad i Novi DSS odali pomen Oliveru Ivanoviću u Niṣ̌u
Niške vesti pre 6 sati
Pitanje ko je naručio ubistvo, a ko ispalio šest hitaca u leđa Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine, i posle sedam godina ostaje bez odgovora. Na to ključno pitanje nisu dale odgovor istrage sa obe strane administrativne linije – ni… »
Vesti dana »
Pogledajte kako su reagovali studenti Pravnog fakulteta na vest o povređivanju svoje koleginice u Ruzveltovoj
Nova pre 1 satjoš 94 povezane
„Nećete nas gaziti“: Protesti širom Srbije zbog pokušaja ubistva devojke
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić pozvao na smanjenje tenzija posle današnjih incidenata u Beogradu i Novom Sadu
Beta pre 40 minutajoš 54 povezane
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 7 satijoš 41 povezana
(Foto) ovo je vozač iz ruzveltove: M.P. udario devojku (20) kolima i vozio je na krovu, u dosijeu ima čak 7 presuda
Blic pre 17 minutajoš 44 povezane