Povezane vesti
Novi "šampion" po trajanju i efikasnosti baterije
B92 pre 1 sat
DxOMark je sajt koji je poznat po svojim ocenama mobilnih telefona u raznim segmentima, a nedavno je došlo do smene na vrhu, pa tako sada imamo novog "šampiona" kada je u pitanju baterija. DxOmark telefone rangira u tri "staleža" - zlatni, srebrni i… »
Dxomark rang lista baterija: Ovaj telefon ima najbolju bateriju, traje i do 5 dana
Telegraf pre 1 sat
Preporučujemo. Svetski poznata laboratorija za testiranje mobilnih uređaja DXOMARK objavila je rezultate najnovijeg testiranja baterija, a na prvom mestu našao se HONOR Magic7 Lite. Sa impresivnim rezultatom od 164 poena, ovaj telefon je postao novi… »
Prema DXOMARK rang listi baterija Honor Magic7 Lite zauzima prvo mesto
Benchmark pre 6 sati
Globalni tehnološki brend Honor sa ponosom objavljuje da je Honor Magic7 Lite osvojio prestižnu nagradu DXOMARK Battery Gold Label 2025, sa izvanrednim rezultatom od 164. Ovaj izuzetan rezultat svrstava uređaj na sam vrh zajedno sa modelom Honor X9C i… »
Prema DXOMARK rang listi baterija HONOR Magic7 Lite zauzima prvo mesto
Nedeljnik pre 7 sati
Globalni tehnološki brend HONOR sa ponosom objavljuje da je HONOR Magic7 Lite osvojio prestižnu nagradu DXOMARK Battery Gold Label 2025, sa izvanrednim rezultatom od 164. Ovaj izuzetan rezultat svrstava uređaj na sam vrh zajedno sa modelom HONOR X9C i… »
Vesti dana »
NIN: Devojka koju je pokosio auto teško povređena, vozač uhapšen
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 94 povezane
BLOG UŽIVO Zbog napada na studentkinju Pravnog fakulteta protesti širom Srbije: „Ne ćutimo više, nećete nas gaziti“
Nova pre 3 minutajoš 54 povezane
U Beogradu i Kosovskoj Mitrovici održan pomen povodom sedam godina od ubistva Olivera Ivanovića
Sputnik pre 7 satijoš 41 povezana