Povezane vesti
Bošković: Očekujem da će mi se Šutanovac izviniti, s obzirom da je imenovan za ambasadora u SAD
Nova pre 1 sat
„Očekujem da će mi se Dragan Šutanovac sada izviniti, nakon odluke Vlade Srbije da ga imenuje za novog ambasadora u Sjedinjenim Američkim Državama, budući da je tvrdio da ne govorim istinu“, kaže za Danas Petar Bošković, nekadašnji načelnik… »
Vulin o Šutanovcu: Nije on prvi konvertit, ali je nama svakako uvek bio najkorisniji
Danas pre 4 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom imenovanja Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi portal 021.rs Po njegovim rečima, Dragan Šutanovac će kao nominalni ambasador Srbije učiniti… »
Bošković: Očekujem da će mi se Šutanovac izviniti, obzirom da je imenovan za ambasadora u SAD
Danas pre 4 sati
„Očekujem da će mi se Dragan Šutanovac sada izviniti, nakon odluke Vlade Srbije da ga imenuje za novog ambasadora u Sjedinjenim Američkim Državama, budući da je tvrdio da ne govorim istinu“, kaže za Danas Petar Bošković, nekadašnji načelnik… »
Vulin o imenovanju Šutanovca za ambasadora u SAD: Čovek koji je izbacio DS iz skupštine zaslužuje da mu oprostimo ružnu…
Nova pre 4 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom imenovanja Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama. Po njegovim rečima, Dragan Šutanovac će kao nominalni ambasador Srbije učiniti sve što može da u… »
Vulin protiv Šutanovca: Žestoka prozivka za NATO!
Pravda pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će Dragan Šutanovac kao nominalni ambasador Srbije učiniti sve što može da u Vašingtonu dokaže da je bombardovanje Srbije bilo opravdano i nužno i da ogovara sve nas koji smo protiv NATO-a… »
Vesti dana »
Veliki broj pozorišta otkazao večerašnje predstave u znak protesta zbog studentkinje oborene na blokadi
Insajder pre 1 satjoš 94 povezane
(BLOG) „Nećete nas gaziti“: Protesti širom Srbije zbog pokušaja ubistva devojke
N1 Info pre 49 minutajoš 17 povezanih
Pozorišta, među kojima skoro sva beogradska, otkazala predstave zbog pregažene studentkinje
N1 Info pre 13 minutajoš 60 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 8 satijoš 42 povezane
JUKOM: MUP mora da obezbedi skupove studenata, odgovorni kao i vozač koji je povredio studentkinju
Beta pre 2 satajoš 44 povezane