Povezane vesti

Bošković: Očekujem da će mi se Šutanovac izviniti, s obzirom da je imenovan za ambasadora u SAD

Bošković: Očekujem da će mi se Šutanovac izviniti, s obzirom da je imenovan za ambasadora u SAD

Nova pre 1 sat
„Očekujem da će mi se Dragan Šutanovac sada izviniti, nakon odluke Vlade Srbije da ga imenuje za novog ambasadora u Sjedinjenim Američkim Državama, budući da je tvrdio da ne govorim istinu“, kaže za Danas Petar Bošković, nekadašnji načelnik… »
Vulin o Šutanovcu: Nije on prvi konvertit, ali je nama svakako uvek bio najkorisniji

Vulin o Šutanovcu: Nije on prvi konvertit, ali je nama svakako uvek bio najkorisniji

Danas pre 4 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom imenovanja Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi portal 021.rs Po njegovim rečima, Dragan Šutanovac će kao nominalni ambasador Srbije učiniti… »
Bošković: Očekujem da će mi se Šutanovac izviniti, obzirom da je imenovan za ambasadora u SAD

Bošković: Očekujem da će mi se Šutanovac izviniti, obzirom da je imenovan za ambasadora u SAD

Danas pre 4 sati
„Očekujem da će mi se Dragan Šutanovac sada izviniti, nakon odluke Vlade Srbije da ga imenuje za novog ambasadora u Sjedinjenim Američkim Državama, budući da je tvrdio da ne govorim istinu“, kaže za Danas Petar Bošković, nekadašnji načelnik… »
Vulin o imenovanju Šutanovca za ambasadora u SAD: Čovek koji je izbacio DS iz skupštine zaslužuje da mu oprostimo ružnu…

Vulin o imenovanju Šutanovca za ambasadora u SAD: Čovek koji je izbacio DS iz skupštine zaslužuje da mu oprostimo ružnu…

Nova pre 4 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom imenovanja Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama. Po njegovim rečima, Dragan Šutanovac će kao nominalni ambasador Srbije učiniti sve što može da u… »
Vulin protiv Šutanovca: Žestoka prozivka za NATO!

Vulin protiv Šutanovca: Žestoka prozivka za NATO!

Pravda pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će Dragan Šutanovac kao nominalni ambasador Srbije učiniti sve što može da u Vašingtonu dokaže da je bombardovanje Srbije bilo opravdano i nužno i da ogovara sve nas koji smo protiv NATO-a… »

Vesti dana »