Повезане вести
Бошковић: Очекујем да ће ми се Шутановац извинити, с обзиром да је именован за амбасадора у САД
Нова 16.01.2025
„Очекујем да ће ми се Драган Шутановац сада извинити, након одлуке Владе Србије да га именује за новог амбасадора у Сједињеним Америчким Државама, будући да је тврдио да не говорим истину“, каже за Данас Петар Бошковић… »
Бошковић: Очекујем да ће ми се Шутановац извинити, обзиром да је именован за амбасадора у САД
Данас 16.01.2025
„Очекујем да ће ми се Драган Шутановац сада извинити, након одлуке Владе Србије да га именује за новог амбасадора у Сједињеним Америчким Државама, будући да је тврдио да не говорим истину“, каже за Данас Петар Бошковић… »
Вулин о Шутановцу: Није он први конвертит, али је нама свакако увек био најкориснији
Данас 16.01.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин огласио се поводом именовања Драгана Шутановца за амбасадора Србије у Сједињеним Америчким Државама, преноси портал 021.рс По његовим речима, Драган Шутановац ће као номинални… »
Вулин о именовању Шутановца за амбасадора у САД: Човек који је избацио ДС из скупштине заслужује да му опростимо ружну…
Нова 16.01.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин огласио се поводом именовања Драгана Шутановца за амбасадора Србије у Сједињеним Америчким Државама. По његовим речима, Драган Шутановац ће као номинални амбасадор Србије учинити све… »
Вулин против Шутановца: Жестока прозивка за НАТО!
Правда 16.01.2025
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да ће Драган Шутановац као номинални амбасадор Србије учинити све што може да у Вашингтону докаже да је бомбардовање Србије било оправдано и нужно и да оговара све нас који… »
Вести дана »
Зрењанин: Ухапшен мушкарац чија је пушка опалила приликом одлагања и усмртила другог мушкарца
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Астон Вили дерби Премијер лиге, 11. узастопна победа у свим такмичењима екипе из Бирмингема
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Паника у Немачкој: Аеродром у Хановеру привремено затворен због неидентификованих дронова
Курир пре 1 сатјош 2 повезане