Повезане вести

Данил Медведев испао са Аустралијан опена

Данил Медведев испао са Аустралијан опена

Данас 16.01.2025
Руски тенисер Данил Медведев неочекивано рано је завршио своје учешће на Аустралијан Опену. Тренутно пети играч на свету доживео је пораз у другом колу Ози опена од Американца Лернера Тијена, тренутно 121. на АТП листи. Тијен је… »
Пишкило му се па је зато убрзао ствари: Урнебесан интервју након сензације на АО! (видео)

Пишкило му се па је зато убрзао ствари: Урнебесан интервју након сензације на АО! (видео)

Хот спорт 16.01.2025
Фантастичан меч! Лернинг Тијен, амерички тинејџер вијетнамског порекла победио је у другом колу Аустралијан Опена прошлогодишњег финалисту турнира, Данила Медведева након петосетовног маратона. Резултат по сетовима након 4 сата… »
ВИДЕО Направио чудо на Аустралијан опену, па насред терена све насмејао изјавом: „Толико ми се…“

ВИДЕО Направио чудо на Аустралијан опену, па насред терена све насмејао изјавом: „Толико ми се…“

Нова 16.01.2025
Лернер Тиен (19), амерички тенисер, насмејао је све изјавом после меча са Данилом Медведевим у другом колу Аустралијан опена. Тиен је избацио петог тенисера света после пет сетова и три тај-брејка, а меч је трајао скоро пет сати… »
Највећи шок на Аустралијан опену: Данила Медведева избацио 121. тенисер света!

Највећи шок на Аустралијан опену: Данила Медведева избацио 121. тенисер света!

Мондо 16.01.2025
Данил Медведев приредио је непријатно изненађење за своје навијаче пошто је испао већ у другом колу Аустралијан опена. Амерички тенисер вијетнамског порекла Лернер Тијен направио је велико изненађење у другом колу Аустралијан… »
Најбоља припрема за Аустралијски опен – Некст Џен?

Најбоља припрема за Аустралијски опен – Некст Џен?

Спорт клуб 16.01.2025
Три феноменалне победе тинејџера над асовима из првих десет, обележиле су прва два кола Аустралијског опена. Жоао Фонсека је савладао Андреја Рубљова, Јакуб Меншик Каспера Руда и као највећа сензација – Лернер Тијен Данила… »
Данил Медведев елиминисан у другом колу Аустралијан опена

Данил Медведев елиминисан у другом колу Аустралијан опена

Еуроневс 16.01.2025
Шок у Мелбурну! Данил Медведев елиминисан је у другом колу Аустралијан опена! Руски тенисер одиграо је маратонски меч против анонимуса из Америке. Вратио се након два сета заостатка, да би у тај-брејку петог сета на крају положио… »
Изненађење: Млади Американац елиминисао Медведева

Изненађење: Млади Американац елиминисао Медведева

Спортски журнал 16.01.2025
Тијен победио Руса на Аустралијан опену. Руски тенисер Данил Медведев елиминисан је са Аустралијан опена пошто га је победио 19-годишњи Американац Лернер Тијен резултатом 3:2 (6:3, 7:6(7:4), 6:7(8:10), 1:6, 7:6(10:7)) после… »
Сензација у Мелбурну: Медведев елиминисан у 3 сата после поноћи!

Сензација у Мелбурну: Медведев елиминисан у 3 сата после поноћи!

Спорт клуб 16.01.2025
Аустралијан Опен је завршен за прошлогодишњег финалисту Данила Медведева, петог играча на светској раниг листи. Амерички квалификант Лернер Тијен, тренутно 121. на АТП листи, елиминисао је руског представника резултатом 3:2, по… »
Синер: "Срећан сам како се носим са ситуацијом"

Синер: "Срећан сам како се носим са ситуацијом"

Б92 16.01.2025
Италијански тенисер Јаник Синер био је задовољан начином на који се изборио са Тристаном Скулкејтом у 2. колу Аустралијан опена. Италијан је обезбедио пласман у треће коло Аустралијан опена после победе над Аустралијанцем… »
Нови шок у Мелбурну - испао и Медведев!

Нови шок у Мелбурну - испао и Медведев!

Б92 16.01.2025
Данил Медведев изгубио је другом колу Аустралијан опена од Американца Лернера Тијена после пет сетова. Американац је после мартона и скоро пет сати игре, избацио петог играча света - 6:3, 7:6, 6:7, 1:6, 7:6 и пласирао се у треће… »
Звезда је рођена - Чудесни Тијен у бесаној ноћи избацио Медведева са Аустралијан опена!

Звезда је рођена - Чудесни Тијен у бесаној ноћи избацио Медведева са Аустралијан опена!

Спортске.нет 16.01.2025
Амерички тенисер Лрнер Тијен приредио је највеће чудо од старта Аустралијан опену. Он је у мечу који се играо до три сата ујутру по аустралијском времену савладао Руса Данила Медведева са 3:2, по сетовима 6:3, 7:6 (4), (8)6:7… »
Анонимни тинејџер у маратону бољи од финалисте АО: Медведев експресно спаковао кофере! (видео)

Анонимни тинејџер у маратону бољи од финалисте АО: Медведев експресно спаковао кофере! (видео)

Хот спорт 16.01.2025
Фантастичан меч! Лернинг Тијен, амерички тинејџер вијетнамског порекла победио је у другом колу Аустралијан Опена прошлогодишњег финалисту турнира, Данила Медведева након петосетовног маратона. Резултат по сетовима након 4 сата… »
Нова сензација Аустралијан опена: "Толико ми се пишкило, журио сам да завршим што пре" ВИДЕО

Нова сензација Аустралијан опена: "Толико ми се пишкило, журио сам да завршим што пре" ВИДЕО

Б92 16.01.2025
Американац Лернер Тијен био је пресрећан након пласмана у треће коло Аустралијан опена. Амерички тенисер, који има 19 година, приредио је праву сензацију у Мелбурну јер је елиминисао Данила Медведева, после пет сетова. "Надао сам… »
Млади амерички тенисер Тијен елиминисао Руса Медведева са Аустралијан опена

Млади амерички тенисер Тијен елиминисао Руса Медведева са Аустралијан опена

Политика 16.01.2025
МЕЛБУРН – Руски тенисер Данил Медведев елиминисан је са Аустралијан опена пошто га је победио 19-годишњи Американац Лернер Тијен резултатом 3:2 (6:3, 7:6(7:4), 6:7(8:10), 1:6, 7:6(10:7)) после четири сата и 53 минута. Меч другог… »
Болује од неизлечиве болести, у последњем тренутку уместо у авиону завршила на терену и ређа чуда: Настављена бајка…

Болује од неизлечиве болести, у последњем тренутку уместо у авиону завршила на терену и ређа чуда: Настављена бајка…

Нова 16.01.2025
Најлепша бајка Аустралијан опена нема краја, а за то се побринула Ева Лис тријмфуом против Варваре Грачеве са 6:2, 3:6, 6:4. Чак два сата је трајала борба у којој је Лис успела да избори пласман даље и по први пут стигне до… »
Нова сензација Аустралијан опена - због Ђоковића је заиграо тенис

Нова сензација Аустралијан опена - због Ђоковића је заиграо тенис

Б92 16.01.2025
Од 2006. године на једном Гренд слем турниру двојица тинејџера нису у раној фази избацили Топ 10 тенисере. Након што је Жоао Фонсека тријумфовао над Андрејом Рубљовом, исто је учинио и Јакуб Меншик против Каспера Руда. За… »
Српска супер талентована Американка елиминисана са АО: Рибакина уделила вредну лекцију Иви Јовић

Српска супер талентована Американка елиминисана са АО: Рибакина уделила вредну лекцију Иви Јовић

Телеграф 16.01.2025
Америчка тенисерка српског порекла Ива Јовић није успела даље од другог кола Аустралијан Опена, али и ово је велики успех за девојчицу која још није пунолетна, а притом је за противницу добила седми рекет света Елену Рибакину… »

Вести дана »