Povezane vesti
"Nisam u stanju da vam govorim kroz šta prolazim": Vedrana Rudan za "Blic" o borbi sa rakom: "Sad sam izašla iz bolnice"
Blic 16.01.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada smo je pozvali kako bismo saznali da li ima napretka u njenom lečenju. Vedrana Rudan napustila je u bolnicu u trenutku kada smo razgovarali sa njom, a kako kaže, zbog lošeg zdravstvenog… »
„Da vam ne govorim kroz šta prolazim“: Vedrana Rudan o svom zdravstvenom stanju
Nova 16.01.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću. Vedrana Rudan kaže da zbog lošeg zdravstvenog stanja nije spremna da daje intervjue. „Nisam u stanju da dajem velike intervjue, u procesu sam lečenja. Ovaj čas sam stigla iz bolnice, da vam i… »
"Da vam ne pričam kroz šta prolazim...": Oglasila se Vedrana Rudan, posle teške ispovesti otkrila da je bila u bolnici
Mondo 16.01.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću. Književnica Vedrana Rudan, koja vodi najtežu bitku, na svom blogu je objavila tekst u kojem je čitaocima poručila da umire. Nakon emotivne ispovesti o boravku u bolnici, rekla je da želi samo… »
Vesti dana »

Dobro pogledajte ovu užarenu mapu, ona znači samo jedno! Indeksi gore, pazite se ove opasne pojave: Svi moraju poštovati tri pravila
Blic pre 5 minutajoš 7 povezanih

Uživo ukrajina izvršila udar u samo srce Rusije Ima mrtvih u strahovitoj eksploziji koja je potresla Saratovsku oblast (foto/video)
Alo pre 0 minutajoš 9 povezanih

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

"Zbog naoružanih huligana": Policija u poslednji čas zabranila "Prajd karavan" u Kruševcu
Radio 021 pre 30 minutajoš 2 povezane