Povezane vesti
„Da vam ne govorim kroz šta prolazim“: Vedrana Rudan o svom zdravstvenom stanju
Nova pre 3 sata
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću. Vedrana Rudan kaže da zbog lošeg zdravstvenog stanja nije spremna da daje intervjue. „Nisam u stanju da dajem velike intervjue, u procesu sam lečenja. Ovaj čas sam stigla iz bolnice… »
"Nisam u stanju da vam govorim kroz šta prolazim": Vedrana Rudan za "Blic" o borbi sa rakom: "Sad sam izašla iz bolnice"
Blic pre 6 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada smo je pozvali kako bismo saznali da li ima napretka u njenom lečenju. Vedrana Rudan napustila je u bolnicu u trenutku kada smo razgovarali sa njom, a kako kaže, zbog lošeg… »
"Da vam ne pričam kroz šta prolazim...": Oglasila se Vedrana Rudan, posle teške ispovesti otkrila da je bila u bolnici
Mondo pre 6 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću. Književnica Vedrana Rudan, koja vodi najtežu bitku, na svom blogu je objavila tekst u kojem je čitaocima poručila da umire. Nakon emotivne ispovesti o boravku u bolnici, rekla je da… »
Vesti dana »
Studenti ispred Vrhovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protesti u više gradova zbog incidenta u Ruzveltovoj
RTS pre 2 satajoš 94 povezane
Studenti i građani u šetnji od Pravnog fakulteta u Beogradu ka tužilaštvu: "Nećete nas gaziti" (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 10 satijoš 44 povezane
JUKOM: MUP mora da obezbedi skupove studenata, odgovorni kao i vozač koji je povredio studentkinju
Beta pre 4 satijoš 44 povezane