Повезане вести

"Пришао је Ники и Атини и рекао: Ја сам бивши муж ваше маме!" Бојан Карић и Карлеуша се срели након 20 година, шок разговор…

"Пришао је Ники и Атини и рекао: Ја сам бивши муж ваше маме!" Бојан Карић и Карлеуша се срели након 20 година, шок разговор…

Курир 16.01.2025
Музичка дива Јелена Карлеуша и њен бивши партнер Бојан Карић недавно су се срели, после пуних 20 година колико има откако су се развели! Њихов сусрет догодио се у авиону и то у тренутку када је Јелена путовала са ћеркама Атином… »
Јелена се срела са првим мужем после 20 година: Бојан Карић пришао њој и ћеркама у авиону, па им се представио

Јелена се срела са првим мужем после 20 година: Бојан Карић пришао њој и ћеркама у авиону, па им се представио

Мондо 16.01.2025
Јелена Карлеуша и Бојан Карић срели су се недавно, после пуних 20 година колико има откако су се развели. Јелена Карлеуша и Бојан Карић срели су се недавно, после пуних 20 година, колико има откако су се развели, открила је поп… »
Карлеуша и Бојан Карић се срели након 20 година: Пришао је њеним ћеркама, а након онога што им је рекао – остале су у шоку…

Карлеуша и Бојан Карић се срели након 20 година: Пришао је њеним ћеркама, а након онога што им је рекао – остале су у шоку…

Нова 16.01.2025
Јелена Карлеуша и Бојан Карић срели су се недавно, после пуних 20 година колико има откако су се развели. Сусрет се десио у авиону и то у тренутку када је Јелена путовала са ћеркама Атином и Ником. „Кад смо већ код Карића… »
Ексклузивно Јелена Карлеуша и Бојан Карић се срели после 20 година! Он пришао њој и ћеркама и рекао им ово

Ексклузивно Јелена Карлеуша и Бојан Карић се срели после 20 година! Он пришао њој и ћеркама и рекао им ово

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Јелена Карлеуша и Бојан Карић срели су се недавно, после пуних 20 година колико има откако су се развели, открила је поп звезда у ексклузивном интервјуу за Телеграф.рс. Сусрет се десио у авиону и то у тренутку када… »

Вести дана »