Povezane vesti
Maju Volk šamarali, bacili na pod pa je šutirali! Zbog ove ispovesti će vam se naježiti svaki delić tela, a ovaj detalje…
Kurir pre 4 sati
Maja Volk nedavno je potresla javnost kada je otkrila šta je u detinjstvu trpela od roditelja. Maja je u emotivnom priznaju ispričala da su je roditelji u ranom detinjstvu tukli, šutirali i ponižavali. - Vrlo brzo sam shvatila da ljudi ne žele da… »
"Šutirali su me po podu, udarali i šamarali satima": Jeziva ispovest Maje Volk - Progovorila o traumama iz prošlosti i…
Blic pre 5 sati
Maja Volk nedavno je potresla javnost kada je otkrila šta je u detinjstvu trpela od roditelja. Maja je u emotivnom priznaju ispričala da su je roditelji u ranom detinjstvu tukli, šutirali i ponižavali. - Vrlo brzo sam shvatila da ljudi ne žele da… »
Vesti dana »
Uhapšen vozač koji je udario studentkinju: Oglasio se MUP: Devojku (20) vozio na krovu automobila u Ruzveltovoj ulici
Blic pre 17 minutajoš 94 povezane
„To je bila moja akademska i građanska dužnost“: Asistent koji je usred RTS dnevnika pružio podršku studentima
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih
Završen protest studenata i građana u Kragujevcu zbog incidenta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 61 povezana
Sin Olivera Ivanovića za Marker: Niko se ne bavi otkrivanjem istine o ubistvu, ne znamo ni kome da se obratimo (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane