Povezane vesti
Trojica Nikšićana puštena iz zatvora na KiM: Uhapšeni u Visokim Dečanima zbog natpisa na tablicama "Kosovo je Srbija"
Euronews 16.01.2025
Trojica Nikšićana, koji su uhapšeni na proslavi slave Visokih Dečana na Kosovu i Metohiji, pušteni su danas iz pritvora, saznaje podgorički portal Borba. Očekuje se da će Rajko Krivokapić (34), Marinko Jovanović (24) i Dragutin Lalatović (24) večeras… »
Crna Gora: Trojica Nikšićana puštena iz zatvora na Kosmetu
Sputnik 16.01.2025
Trojica Nikšićana, koji su uhapšeni na proslavi slave Visokih Dečana na Kosovu i Metohiji, pušteni su danas iz pritvora, saznaje podgorički portal Borba. Očekuje se da će Rajko Krivokapić (34), Marinko Jovanović (24) i Dragutin Lalatović (24)… »
Trojica Nikšićana konačno na slobodi: Kurti ih zatočio zbog natpisa "Kosovo je Srbija"
B92 16.01.2025
Trojica Nikšićana, koji su uhapšeni na proslavi slave Visokih Dečana na Kosovu i Metohiji, pušteni su danas iz pritvora, saznaje podgorički portal Borba. Očekuje se da će Rajko Krivokapić (34), Marinko Jovanović (24) i Dragutin Lalatović (24) večeras… »
Vesti dana »

Armin Sinančević ostao ispao sa SP, pa poručio: "Da sam ušao u finale, bio sam spreman za mnogo više..."
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Udovica Čarlija Kirka Trampu: Moj muž vas je voleo – borba se nastavlja
RTS pre 11 minutajoš 4 povezane