Povezane vesti
"Mi smo elita, Guči torba, putovanja!" Čedi Jovanoviću popustile kočnice! Šok snimak sa mlađom ćerkom! (video)
Kurir pre 2 sata
Političar Čedomir Jovanović razveo se od supruge Jelene posle 25 godina braka, aq sa kojom ima četvoro dece, tri ćerke i sina. Čeda i Jelena su ostali u korektnom odnosu. On se sada oglasio na svom profilu na Instagramu i pokazao kako vreme provodi… »
"Mi smo elita, oko mene milioni": Čedi Jovanoviću popustile kočnice - objavio snimak sa mlađom ćerkom (video)
Blic pre 5 sati
Političar Čedomir Jovanović potvrdio je za domaće medije da se razvodi od supruge Jelene posle 25 godina braka. Zahtev za razvod je podneo političar u februaru prošle godine. Čeda i Jelena su ostali u korektnom odnosu, a iz ljubavi su dobili… »
(Foto) za Mihajla kažu da je očeva kopija: Čeda Jovanović podelio emotivnu fotografiju sa sinom - Čvrsto ga grli i ljubi u…
Blic pre 8 sati
Političar Čedomir Čeda Jovanović nakon dve decenije se razvodi se od supruge Jelene sa kojom ima četvoro dece. Čeda i Jelena su ponosni roditelji tri ćerke i sina Mihajla, za kog kažu da je očeva kopija, ali da karakterom podseća na majku. Sada… »
Vesti dana »
Oglasili se glumci povodom incidenta u Ruzveltovoj: "Duboko smo uznemireni pokušajem ubistva studentkinje, otkazujemo predstave za večeras" (video)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Tajrik Džons atraktivno zakucao, a onda proslavio sa navijačima Partizana (VIDEO)
Danas pre 41 minutajoš 2 povezane
Dačić: Policija ne obezbeđuje blokade, jer ovi javni skupovi nisu prijavljeni
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
„Bojim se da RTS sada postaje saučesnik u zločinu režima“: Božidar Đurović o crvenim rukama i targetiranju studenata i umetnika u Dnevniku
Danas pre 41 minutajoš 4 povezane
Anđelković osudio incident u Ruzveltovoj u kom je povređena ćerka radnika Pošte
Blic pre 2 satajoš 1 povezana