Повезане вести
"Ми смо елита, Гучи торба, путовања!" Чеди Јовановићу попустиле кочнице! Шок снимак са млађом ћерком! (видео)
Курир 16.01.2025
Политичар Чедомир Јовановић развео се од супруге Јелене после 25 година брака, аq са којом има четворо деце, три ћерке и сина. Чеда и Јелена су остали у коректном односу. Он се сада огласио на свом профилу на Инстаграму и показао… »
"Ми смо елита, око мене милиони": Чеди Јовановићу попустиле кочнице - објавио снимак са млађом ћерком (видео)
Блиц 16.01.2025
Политичар Чедомир Јовановић потврдио је за домаће медије да се разводи од супруге Јелене после 25 година брака. Захтев за развод је поднео политичар у фебруару прошле године. Чеда и Јелена су остали у коректном односу, а из… »
(Фото) за Михајла кажу да је очева копија: Чеда Јовановић поделио емотивну фотографију са сином - Чврсто га грли и љуби у…
Блиц 16.01.2025
Политичар Чедомир Чеда Јовановић након две деценије се разводи се од супруге Јелене са којом има четворо деце. Чеда и Јелена су поносни родитељи три ћерке и сина Михајла, за ког кажу да је очева копија, али да карактером подсећа… »
Вести дана »
"Мајка свих споразума“ узбуркала свет: Еу и Индија склопиле историјски договор, САД поручују - Много смо више жртвовали него Европљани
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
Прослава Светог Саве у Србији и протест хора Карловачке гимназије због присуства политичара
Наслови.аи пре 8 минутајош 28 повезаних
Манојловић: Студентски протест „Знање је моћ“ као симбол борбе против урушавања система
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 25 повезаних
МК Гроуп купује зрењанински Дијамант од хрватске Фортенова групе: Детаљи о вредности трансакције нису јавно објављени
Еуроневс пре 2 сатајош 24 повезане