Povezane vesti

"Mi smo elita, Guči torba, putovanja!" Čedi Jovanoviću popustile kočnice! Šok snimak sa mlađom ćerkom! (video)

"Mi smo elita, Guči torba, putovanja!" Čedi Jovanoviću popustile kočnice! Šok snimak sa mlađom ćerkom! (video)

Kurir pre 2 sata
Političar Čedomir Jovanović razveo se od supruge Jelene posle 25 godina braka, aq sa kojom ima četvoro dece, tri ćerke i sina. Čeda i Jelena su ostali u korektnom odnosu. On se sada oglasio na svom profilu na Instagramu i pokazao kako vreme provodi… »
"Mi smo elita, oko mene milioni": Čedi Jovanoviću popustile kočnice - objavio snimak sa mlađom ćerkom (video)

"Mi smo elita, oko mene milioni": Čedi Jovanoviću popustile kočnice - objavio snimak sa mlađom ćerkom (video)

Blic pre 5 sati
Političar Čedomir Jovanović potvrdio je za domaće medije da se razvodi od supruge Jelene posle 25 godina braka. Zahtev za razvod je podneo političar u februaru prošle godine. Čeda i Jelena su ostali u korektnom odnosu, a iz ljubavi su dobili… »
(Foto) za Mihajla kažu da je očeva kopija: Čeda Jovanović podelio emotivnu fotografiju sa sinom - Čvrsto ga grli i ljubi u…

(Foto) za Mihajla kažu da je očeva kopija: Čeda Jovanović podelio emotivnu fotografiju sa sinom - Čvrsto ga grli i ljubi u…

Blic pre 8 sati
Političar Čedomir Čeda Jovanović nakon dve decenije se razvodi se od supruge Jelene sa kojom ima četvoro dece. Čeda i Jelena su ponosni roditelji tri ćerke i sina Mihajla, za kog kažu da je očeva kopija, ali da karakterom podseća na majku. Sada… »

Vesti dana »