Povezane vesti

Otac devojke povređene u Ruzveltovoj: Najbitnije da je dobro

Otac devojke povređene u Ruzveltovoj: Najbitnije da je dobro

Insajder 16.01.2025
Otac devojke S. P. koja je danas povređena na raskrsnici Ruzveltove i ulice Kraljice Marije u Beogradu, kada ju je udarilo vozilo tokom blokade saobraćaja, izjavio je da je ona, zahvaljujući brzoj reakciji lekara, sada dobro i da ju je u… »
Otac studentkinje povrđene u Ruzveltovoj: Najbitnije je da ona sada dobro

Otac studentkinje povrđene u Ruzveltovoj: Najbitnije je da ona sada dobro

NIN 16.01.2025
Otac devojke S.P. koja je danas povređena na raskrsnici Ruzveltove i ulice Kraljice Marije u Beogradu kada ju je udarilo vozilo tokom blokade saobraćaja, izjavio je da je ona, zahvaljujući brzoj reakciji lekara sada dobro i da ju je u Univerzitetskom… »
Oglasio se otac devojke koju je auto udario na blokadama u Beogradu: Otkrio stanje povređene studentkinje

Oglasio se otac devojke koju je auto udario na blokadama u Beogradu: Otkrio stanje povređene studentkinje

Mondo 16.01.2025
Oglasio se otac studentkinje koja je udarena autom danas na studentskim blokadama u centru Beograda. Devojka koju je udario automobila na studentskim blokadama danas u centru Beograda oseća se dobro prema rečima njenih roditelja. Otac povređene devojke… »
Otac devojke povređene u Ruzveltovoj: Najbitnije je da je ona sada dobro, hvala svima koji brinu za moje dete

Otac devojke povređene u Ruzveltovoj: Najbitnije je da je ona sada dobro, hvala svima koji brinu za moje dete

Euronews 16.01.2025
Otac devojke S.P. koja je danas povređena na raskrsnici Ruzveltove i ulice Kraljice Marije u Beogradu kada ju je udarilo vozilo tokom blokade saobraćaja, izjavio je da je ona, zahvaljujući brzoj reakciji lekara sada dobro i da ju je u Univerzitetskom… »
Oglasio se otac devojke, povređene u Ruzveltovoj: Moja ćerka je sada dobro zahvaljujući brzoj reakciji lekara

Oglasio se otac devojke, povređene u Ruzveltovoj: Moja ćerka je sada dobro zahvaljujući brzoj reakciji lekara

Telegraf 16.01.2025
Preporučujemo. "Zahvaljujući brzoj reakciji lekara sada je dobro", poručio je otac devojke, povređena na raskrsnici Ruzveltove i Ulice kraljice Marije u Beogradu. Nju je, dodao je, danas u Univerzitetskom kliničkom centru obišla majka. On je u… »

Vesti dana »