Povezane vesti
Mediji: London i Pariz razmatraju slanje mirovnih snaga u Ukrajinu
Vesti online 16.01.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer i predsednik Francuske Emanuel Makron razmatraju mogućnost slanja britanskih i francuskih vojnika u Ukrajinu kao deo mirovnih snaga nakon eventualnog postizanja mirovnog sporazuma Moskve i Kijeva, piše “Telegraf”… »
Mediji: Starmer i Makron u tajnosti razgovaraju o slanju mirovnih trupa u Ukrajinu
Euronews 16.01.2025
Britanski premijer Kir Starmer i francuski predsednik Emanuel Makron u tajnosti razgovaraju o mogućem slanju zajedničkih "mirovnih snaga" u Ukrajinu, nakon bilo kakvog potencijalnog dogovora o okončanju rata u toj zemlji, javio je danas britanski… »
Lideri Velike Britanije i Francuske u tajnosti razgovaraju o slanju mirovnih trupa u Ukrajinu
Telegraf 16.01.2025
Preporučujemo. Britanski premijer Kir Starmer i francuski predsednik Emanuel Makron u tajnosti razgovaraju o mogućem slanju zajedničkih "mirovnih snaga" u Ukrajinu, nakon bilo kakvog potencijalnog dogovora o okončanju rata u toj zemlji, javio je danas… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 13 minutajoš 46 povezanih
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 18 minutajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Niška opozicija: Grad daje milione fantomskom mediju za blaćenje studenata i profesora
Južne vesti pre 5 satijoš 20 povezanih
Važno upozorenje za vozače teretnih vozila: Obavezna upotreba tag uređaja, kreće kaznena politika, cifre su velike
Dnevnik pre 2 satajoš 16 povezanih