Povezane vesti
VIDEO Urnebesna scena, Obradovića nasmejalo pitanje novinarke: „Ja sam trener Partizana…“
Nova 16.01.2025
Željko Obradović, trener Partizana, doživeo je ne baš prijatnu, ali smešnu scenu na poluvremenu utakmice sa Armanijem u Milanu. Crno-beli su napravili iznenađenje, te su sa 70:90 pobedili u Milanu, iako su na poluvremenu gubili sa 40:37. Italijanska… »
Željka zasmejalo pitanje: Ja sam trener Partizana, OK? (VIDEO)
Sport klub 16.01.2025
U poluvremenu meča Armani - Partizan videli smo jednu simpatičnu situaciju... Italijanska novinarka postavila je pitanje Željku Obradoviću o očekivanjima za drugo poluvreme, između ostalog pitala ga je „da li očekuje od ekipa Milana da se prilagodi“… »
"Ja sam trener Partizana, okej?": Italijanka postavila Žocu pitanje o Olimpiji, dobila osmeh i kratak odgovor
Telegraf 16.01.2025
Preporučujemo. Košarkaši Partizana na poluvremenu utakmice 22. kola Evrolige protiv Olimpije u Milanu gubili su rezultatom 40:37, ali su vodili izuzetnu, rovovsku borbu sa domaćinom za svaku moguću loptu. U standardnom intervjuu na poluvremenu… »
Vesti dana »
Vučić saopštio: Ovo su nove cene goriva na pumpama; „Država se gotovo u potpunosti odriče prihoda“
Jugmedia pre 5 minutajoš 38 povezanih
SRCE: SNS i Vučić nastavljaju da primenjuju staru režimsku formulu za rešavanje problema
Beta pre 20 minutajoš 27 povezanih
OFAC produžio licencu za rad NIS do 17. aprila. Odlične vesti za građane Srbije
Kurir pre 1 satjoš 69 povezanih