Povezane vesti

VIDEO Urnebesna scena, Obradovića nasmejalo pitanje novinarke: „Ja sam trener Partizana…“

VIDEO Urnebesna scena, Obradovića nasmejalo pitanje novinarke: „Ja sam trener Partizana…“

Nova 16.01.2025
Željko Obradović, trener Partizana, doživeo je ne baš prijatnu, ali smešnu scenu na poluvremenu utakmice sa Armanijem u Milanu. Crno-beli su napravili iznenađenje, te su sa 70:90 pobedili u Milanu, iako su na poluvremenu gubili sa 40:37. Italijanska… »
Željka zasmejalo pitanje: Ja sam trener Partizana, OK? (VIDEO)

Željka zasmejalo pitanje: Ja sam trener Partizana, OK? (VIDEO)

Sport klub 16.01.2025
U poluvremenu meča Armani - Partizan videli smo jednu simpatičnu situaciju... Italijanska novinarka postavila je pitanje Željku Obradoviću o očekivanjima za drugo poluvreme, između ostalog pitala ga je „da li očekuje od ekipa Milana da se… »
"Ja sam trener Partizana, okej?": Italijanka postavila Žocu pitanje o Olimpiji, dobila osmeh i kratak odgovor

"Ja sam trener Partizana, okej?": Italijanka postavila Žocu pitanje o Olimpiji, dobila osmeh i kratak odgovor

Telegraf 16.01.2025
Preporučujemo. Košarkaši Partizana na poluvremenu utakmice 22. kola Evrolige protiv Olimpije u Milanu gubili su rezultatom 40:37, ali su vodili izuzetnu, rovovsku borbu sa domaćinom za svaku moguću loptu. U standardnom intervjuu na poluvremenu… »

Vesti dana »