Повезане вести

ВИДЕО Урнебесна сцена, Обрадовића насмејало питање новинарке: „Ја сам тренер Партизана…“

ВИДЕО Урнебесна сцена, Обрадовића насмејало питање новинарке: „Ја сам тренер Партизана…“

Нова 16.01.2025
Жељко Обрадовић, тренер Партизана, доживео је не баш пријатну, али смешну сцену на полувремену утакмице са Арманијем у Милану. Црно-бели су направили изненађење, те су са 70:90 победили у Милану, иако су на полувремену губили… »
Жељка засмејало питање: Ја сам тренер Партизана, ОК? (ВИДЕО)

Жељка засмејало питање: Ја сам тренер Партизана, ОК? (ВИДЕО)

Спорт клуб 16.01.2025
У полувремену меча Армани - Партизан видели смо једну симпатичну ситуацију... Италијанска новинарка поставила је питање Жељку Обрадовићу о очекивањима за друго полувреме, између осталог питала га је „да ли очекује од екипа… »
"Ја сам тренер Партизана, океј?": Италијанка поставила Жоцу питање о Олимпији, добила осмех и кратак одговор

"Ја сам тренер Партизана, океј?": Италијанка поставила Жоцу питање о Олимпији, добила осмех и кратак одговор

Телеграф 16.01.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана на полувремену утакмице 22. кола Евролиге против Олимпије у Милану губили су резултатом 40:37, али су водили изузетну, рововску борбу са домаћином за сваку могућу лопту. У стандардном интервјуу… »

Вести дана »