Povezane vesti
Vučić o Hilu: Hvala mu što je imao sluha i razumevanja za Srbiju
Danas 17.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odlazećem ambasadoru SAD Kristoferu Hilu zahvalan na svemu što je uradio za poboljšanje bilateralnih odnosa i što je „imao sluha i razumevanja“ za Srbiju. „Poslednje četiri godine sa ambasadorom… »
Vučić sa Hilom: Nismo uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup
NIN 17.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i… »
Vučić primio ambasadora Hila u oproštajnu posetu
RTS 17.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila. Vučić je istakao da se dvojica zvaničnika nisu uvek i oko svega bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. Predsednik… »
Vučić primio Hila u oproštajnu posetu: "Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup"
Euronews 17.01.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim pitanjima. Nismo oko svega… »
Vučić sa Hilom: Nismo uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup
Telegraf 17.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se… »
Oproštajna poseta: Predsednik Vučić sastao se sa ambasadorom Hilom (foto)
Kurir 17.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofera Hila. Sastanak je počeo u 13 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.… »
Vučić danas prima ambasadora SAD Kristofera Hila u oproštajnu posetu
Telegraf 17.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofera Hila, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Sastanak će biti održan u u zgradi… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 2 satajoš 26 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
Šta su dogovorili Si Đinping i Tramp: Osam tačaka koje menjaju odnose Kine i SAD
NIN pre 6 satijoš 29 povezanih