Povezane vesti

"Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup" Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu…

"Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup" Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu…

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila. - Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim pitanjima. Nismo oko svega uvek… »
Vučić Kristoferu Hilu na odlasku: Hvala na razumevanju za našu zemlju i na ličnom doprinosu u jačanju veza SAD i Srbije

Vučić Kristoferu Hilu na odlasku: Hvala na razumevanju za našu zemlju i na ličnom doprinosu u jačanju veza SAD i Srbije

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često… »
Vučić o Hilu: Hvala mu što je imao sluha i razumevanja za Srbiju

Vučić o Hilu: Hvala mu što je imao sluha i razumevanja za Srbiju

Danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je odlazećem ambasadoru SAD Kristoferu Hilu zahvalan na svemu što je uradio za poboljšanje bilateralnih odnosa i što je „imao sluha i razumevanja“ za Srbiju. „Poslednje četiri godine sa… »
Vučić primio ambasadora Hila u oproštajnu posetu: Nismo uvek bili saglasni, ali jesmo otvoreni i iskreni

Vučić primio ambasadora Hila u oproštajnu posetu: Nismo uvek bili saglasni, ali jesmo otvoreni i iskreni

Glas Amerike pre 6 dana
Beograd — Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim… »
"Nismo uvek bili saglasni": Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila: Imali smo otvoren i iskren…

"Nismo uvek bili saglasni": Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila: Imali smo otvoren i iskren…

Blic pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. - Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao… »
Vučić sa Hilom: Nismo uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup

Vučić sa Hilom: Nismo uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup

NIN pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao… »
Vučić o Hilu: Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup

Vučić o Hilu: Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup

Danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas odlazećem američkom ambasadoru Kristoferu Hilu na saradnji, navodeći da je uvek imao otvoren i iskren pristup, iako se nisu slagali o svemu. „Hvala mu na svemu što je uradio za poboljšanje… »

Vesti online pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. “Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često… »
Vučić primio Hila u oproštajnu posetu: "Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup"

Vučić primio Hila u oproštajnu posetu: "Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup"

Euronews pre 6 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim pitanjima. Nismo oko… »
Vučić primio ambasadora Hila u oproštajnu posetu

Vučić primio ambasadora Hila u oproštajnu posetu

RTS pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila. Vučić je istakao da se dvojica zvaničnika nisu uvek i oko svega bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup… »

Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Kristofera Hila i istakao da nisu uvek bili saglasni, ali da su imali otvoren i iskren pristup. "Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se… »
Oproštajna poseta: Predsednik Vučić sastao se sa ambasadorom Hilom (foto)

Oproštajna poseta: Predsednik Vučić sastao se sa ambasadorom Hilom (foto)

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofera Hila. Sastanak je počeo u 13 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.… »
Vučić danas prima ambasadora SAD Kristofera Hila u oproštajnu posetu

Blic pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofera Hila, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Sastanak će biti održan u u zgradi… »

Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofera Hila, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Sastanak će biti održan u… »

Vesti dana »