Povezane vesti
Danilović ponosna i srećna zbog plasmana u osminu finala Australijan opena
Radio sto plus pre 18 dana
“Zaista ne znam šta da kažem, stvarno sam srećna zbog načina na koji sam igrala. Ona je top teniserka. Znala sam da moram da prikažem najbolju igru, izašla sam da igram, a prvi put sam igrala na Rod Lejver Areni”, rekla je Danilović posle… »
"Hteo sam da tolerišem, ali nekad moraš da odgovoriš": Novak Đoković kaže da je morao da reaguje, prekipelo mu je
Mondo pre 18 dana
Novak Đoković odgovarao je na pitanja medija posle pobede protiv Tomasa Mahača. Novak Đoković prošao je sve tri prepreke u dosadašnjem toku Australijan opena. Poslednja u nizu bio je Tomas Mahač (6:1, 6:4, 6:4). I pored zdravstvenih problema… »
Vređao Đokovića usred TV prenosa: Bruka i sramota voditelja, ovo ne bi smeo da kaže o Rafi i Rodžeru! (video)
Mondo pre 18 dana
Novak Đoković prošao je u osminu finala Australijan opena, a voditelj Toni Džouns vređao ga je usred emisije... Novak Đoković prošao je u osminu finala Australijan opena. U trećem kolu je odigrao ujedno i najbolji meč u dosadašnjem toku turnira… »
Danilović prvi put u karijeri u osmini finala Australijan opena
Danilović, 55. teniserka sveta, pobedila je posle 90 minuta. Teniserke su u prvom setu osvajale gemove na svoje servise i odigran je taj-brejk, koji je Danilović dobila 7:3. Ona je u četvrtom gemu drugog seta napravila brejk, a posle gema na svoj… »
Skandal na AO! Poznati voditelj uživo na TV-u pevao sramnu pesmu za Đokovića pred srpskim navijačima
Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Novak Đoković obezbedio je plasman u osminu finala Australijan opena nakon što je eliminisao Tomaša Mahača, što je veoma obradovalo srpske navijače. Veliki broj njih došao je u Melburn da bodri Novaka na putu ka novoj tituli, na… »
Đoković u osmini finala Australijan opena
Radio 021 pre 18 dana
Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 25. igrača sveta Čeha Tomaša Mahača posle tri seta, 6:1, 6:4, 6:4. Sedmi teniser sveta pobedio je posle dva sata i 22 minuta. Osvajač 10… »
Đoković zadovoljan igrom i pobedom protiv Mahača na Australijan openu
“Pokušao sam da budem kul i diplomatski nastrojen, kada je moje izražavanje u pitanju”, rekao je Đoković na početku intervjua posle meča, misleći na burno reagovanje i poneke psovke posle pojedinih reakcija sa tribina. “Veoma sam srećan… »
"Izvini, oženjen sam, ali možemo na piće": Đoković napravio šou, navijač ga prekinuo i potpuno zbunio
Mondo pre 18 dana
Novak Đoković imao je šou posle meča. Novak Đoković prošao je u osminu finala Australijan opena. Odigrao je najbolji meč u dosadašnjem toku turnira i pobedio Tomasa Mahača (6:1, 6:4, 6:4). Pokazao je svima još jednom kako igra najbolji igrač… »
Đoković stavio ruku na uvo, pa signalizirao ka jednom čoveku: Na njega je bio baš ljut (video)
Mondo pre 18 dana
Novak Đoković bio je ljut na jednog od navijača u Australiji. Novak Đoković prošao je u osminu finala Australijan opena. U trećem kolu izašao je na kraj sa Tomasom Mahačom (Češka) - 6:1, 6:4, 6:4. Bio je jači od protivnika, zdravstvenih… »
Evo koliko novca je Novak Đoković zaradio plasmanom u osminu finala Australijan opena
Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Najbolji meč od početka Australijan opena odigrao je Novak Đoković u trećem kolu i sa ubedljivih 3-0 (6:1, 6:4, 6:4) porazio je Tomaša Mahača iz Češke. Pohod ka jedanaestoj tituli u Melburnu je nastavljen, a uskoro sledi teži… »
Gof u osmini finala Australijan opena
Treća teniserka sveta pobedila je posle 76 minuta. Ona je četiri puta oduzela servis kanadskoj teniserki, koja je napravila jedan brejk. Gof će u osmini finala igrati protiv Švajcarkinje Belinde Benčić, kojoj je japanska teniserka Naomi Osaka… »
Benčić u osmini finala Australijan opena, Osaka predala meč
Radio sto plus pre 19 dana
Uoči prekida Beničić je dobila prvi set posle taj-brejka 7:3. Prethodno, Osaka je dobro počela meč, vodila je 4:1 i 6:5, ali je Benčić uspela da izbori taj-brejk. Benčić će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Amerikanke Koko Gof i… »
Bivša šampionka Australijan Opena i US Opena predala meč posle jednog seta!
Telegraf pre 19 dana
Višestruka Grend slem šampionka Naomi Osaka zbog povrede nije mogla da nastavi takmičenje, pa je posle jednog seta preedala meč Belindi Benčić u trećem kolu Australijan Opena. Osaka se posle tačno sat vremena i izgubljenog prvog seta sa 7:6… »
Sve o meču Đoković - Mahač: Novak želi osvetu za Ženevu, ako je suditi po prošlim duelima Srbina i Čeha...
Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Novak Đoković će u trećem kolu Australijan Opena igrati protiv Tomaša Mahača iz Češke i ako pogledamo protekle susrete ove dvojice, nema sumnje da će se ovde bitka voditi prilično dugo. Organizatori su odredili da se ovaj meč… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počeo protest radnika GSP-a, studenti sa zastavama stigli da ih podrže
Nova pre 15 minutajoš 14 povezanih
Tramp: Amerika spremna da okupira Gazu i pretvori je u „bliskoistočnu rivijeru"
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih
Goran Vesić se branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Jović sipao „trojke” u porazu od Čikaga, Boston bolji od Klivlenda
Sportski žurnal pre 1 satjoš 13 povezanih
Andrejić: Zahtevi studenata podrazumevaju neku vrstu potpunog restarta
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih