Povezane vesti
"Kad je ovo uradila u 23h, znao sam da me vara" Bivši muž Goce Tržan izneo šok detalje: Nahvatao sam je s drugim! A evo kako…
Kurir 17.01.2025
Zadrugar Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku. Naime, učesnici "Elite" su za crnim stolom jednom prilikom povelli temu o ljubomori u emotivnim… »
"Kad je ovo uradila: U 23h, znao sam da me vara" Bivši muž naše pevačice izneo šok detalje o preljubi: "Nahvatao sam je sa…
Blic 17.01.2025
Zadrugar Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku. Naime, učesnici "Elite" su za crnim stolom jednom prilikom povelli temu o ljubomori u emotivnim… »
Vesti dana »
Oglasilo se tužilaštvo zbog brutalne tuče Čede Jovanovića u centru Beograda: Ovo će otkriti istinu
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 8 satijoš 15 povezanih