Повезане вести

Врло емотиван Ненад Лалатовић: „Не могу ме сломити, само ми је жао моје деце и оца!“

Врло емотиван Ненад Лалатовић: „Не могу ме сломити, само ми је жао моје деце и оца!“

Хот спорт 17.01.2025
„Мене не могу да ране, али ти напади више рањавају моју породицу…“ Тренер Војводине, Ненад Лалатовић нашао се поново у центру пажње након спекулација да би га на клупи новосадског тима могао заменити Александар Коларов. Вест је… »
Лалатовић: "Поздрав за Коларова"

Лалатовић: "Поздрав за Коларова"

Б92 17.01.2025
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић захвалио се ФСС што је демантовао наводе да Александар Коларов преузима тим из Новог Сада. Лалатовић поново је у жижи српске спортске јавност,а спекулислао се да ће га на клупи ФК… »
"Хоћу да поздравим Коларова": Лалатовић проговорио о смени у Војводини, зна ко га се плаши

"Хоћу да поздравим Коларова": Лалатовић проговорио о смени у Војводини, зна ко га се плаши

Мондо 17.01.2025
Ненад Лалатовић обратио се Александру Коларову после прича о смени у Војводини. Приче о смени Ненада Лалатовића у Војводини брзо су демантоване. Појавиле су се спекулације да би њега на клупи Новосађана могао да га замени… »

Вести дана »