Povezane vesti

PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da dođem do daha… Nemam više 19 godina

PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da dođem do daha… Nemam više 19 godina

Sandžak haber pre 6 dana
PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da dođem do daha… Nemam više 19 godina pretraga naslovnaSport 17. januar 2025. PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da… »
Đoković pobedio i poslao poruku podrške povređenoj studentkinji

Đoković pobedio i poslao poruku podrške povređenoj studentkinji

NIN pre 7 dana
Najtrofejniji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je danas u trećem kolu pobedio Čeha Tomaša Mahača u tri seta, sa 6:1, 6:4, 6:4. Nakon meča, Đoković je poslao poruku podrške… »
„Za Sonju“, moćna Novakova poruka iz Australije

„Za Sonju“, moćna Novakova poruka iz Australije

Bujanovačke pre 7 dana
„Za Sonju“-napisao je na kameri Novak Đoković u prenosu uživo nakon pobede na Australian openu. Uz ovu poruku Novak je nacrtao i srce. Sonja Ponjavić zove se brucoškinja beogradskog Pravnog fakulteta iz Kraljeva. Nju je tokom protesta juče… »
Novak Đoković posvetio današnju pobedu povređenoj studentkinji (VIDEO)

Novak Đoković posvetio današnju pobedu povređenoj studentkinji (VIDEO)

Moj Novi Sad pre 7 dana
Novak Đoković je nakon pobede u trećem kolu turnira "Australian open" i plasmana u osminu finala na staklu kamere nacrtao srce i napisao: "Za Sonju". Najbolji teniser svih vremena poslao je iz Melburna podršku teško povređenoj studentkinji Sonji… »
"I ti imaš srpsko poreklo, znaš kakav je osećaj": Novaka oduševilo pitanje i ko ga je intervjuisao na AO

"I ti imaš srpsko poreklo, znaš kakav je osećaj": Novaka oduševilo pitanje i ko ga je intervjuisao na AO

Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je sa 3:0 savladao Čeha Tomaša Mahača pa će u narednom kolu igrati protiv njegovog sunarodnika, Jiržija Lehečke, koji je savladao… »
Zašto je Novak tražio pumpicu usred meča? Ranije patio od astme, svi se pitaju da li može da se vrati

Zašto je Novak tražio pumpicu usred meča? Ranije patio od astme, svi se pitaju da li može da se vrati

Mondo pre 7 dana
Novaku Đokoviću ukazana je medicinska pomoć tokom meča protiv Tomaša Mahača zbog problema sa disanjem, a poznato je da je ranije patio od astme. Pročitajte da li ova bolest može da se vrati. Tokom meča protiv Tomaša Mahača, Novak Đoković je… »
Ovaj detalj najviše brine: Evo šta je Novak Đoković uneo u sebe kad je tražio pomoć doktora

Ovaj detalj najviše brine: Evo šta je Novak Đoković uneo u sebe kad je tražio pomoć doktora

Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlično je počeo meč sa Tomašem Mahačem u trećem kolu Australijan opena, ali ono što je najviše zabrinulo navijače jeste to što je imao zdravstvene probleme tokom drugog seta. Novak… »

Vesti dana »