Povezane vesti
PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da dođem do daha… Nemam više 19 godina
Sandžak haber pre 6 dana
PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da dođem do daha… Nemam više 19 godina pretraga naslovnaSport 17. januar 2025. PRVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE POBEDE PROTIV TOMAŠA MAHAČA: „Borio sam se da… »
Đoković pobedio i poslao poruku podrške povređenoj studentkinji
NIN pre 7 dana
Najtrofejniji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je danas u trećem kolu pobedio Čeha Tomaša Mahača u tri seta, sa 6:1, 6:4, 6:4. Nakon meča, Đoković je poslao poruku podrške… »
„Za Sonju“, moćna Novakova poruka iz Australije
Bujanovačke pre 7 dana
„Za Sonju“-napisao je na kameri Novak Đoković u prenosu uživo nakon pobede na Australian openu. Uz ovu poruku Novak je nacrtao i srce. Sonja Ponjavić zove se brucoškinja beogradskog Pravnog fakulteta iz Kraljeva. Nju je tokom protesta juče… »
Novak Đoković posvetio današnju pobedu povređenoj studentkinji (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 7 dana
Novak Đoković je nakon pobede u trećem kolu turnira "Australian open" i plasmana u osminu finala na staklu kamere nacrtao srce i napisao: "Za Sonju". Najbolji teniser svih vremena poslao je iz Melburna podršku teško povređenoj studentkinji Sonji… »
"I ti imaš srpsko poreklo, znaš kakav je osećaj": Novaka oduševilo pitanje i ko ga je intervjuisao na AO
Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je sa 3:0 savladao Čeha Tomaša Mahača pa će u narednom kolu igrati protiv njegovog sunarodnika, Jiržija Lehečke, koji je savladao… »
Zašto je Novak tražio pumpicu usred meča? Ranije patio od astme, svi se pitaju da li može da se vrati
Mondo pre 7 dana
Novaku Đokoviću ukazana je medicinska pomoć tokom meča protiv Tomaša Mahača zbog problema sa disanjem, a poznato je da je ranije patio od astme. Pročitajte da li ova bolest može da se vrati. Tokom meča protiv Tomaša Mahača, Novak Đoković je… »
Ovaj detalj najviše brine: Evo šta je Novak Đoković uneo u sebe kad je tražio pomoć doktora
Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlično je počeo meč sa Tomašem Mahačem u trećem kolu Australijan opena, ali ono što je najviše zabrinulo navijače jeste to što je imao zdravstvene probleme tokom drugog seta. Novak… »
Vesti dana »
Dve kolone u Novom Sadu: Planirana najveća šetnja od početka studentskih protesta
N1 Info pre 55 minutajoš 33 povezane
KRAGUJEVAC MORA DA STANE: U znak podrške GENERALNOM ŠTRAJKU protest studenata i građana (FOTO)
InfoKG pre 20 minutajoš 20 povezanih
Selektor teniske reprezentacije Troicki saopštio spisak igrača posle otkaza Đokovića
Politika pre 3 satajoš 47 povezanih