Povezane vesti

Danijeli Vranić preminula majka: Podelila fotografiju i od nje se oprostila bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Danijeli Vranić preminula majka: Podelila fotografiju i od nje se oprostila bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Mondo 17.01.2025
Pevačica je tužnu vest objavila na Fejsbuku. Pevačica Danijela Vranić oprostila se od svoje majke Andrijane Vranić, koja je preminula 16. januara u Valjevu, gde je živela. Na svom Fejsbuk profilu, Danijela je podelila fotografiju svoje majke uz pesmu… »
Preminula majka Danijele Vranić: Pevačica se oglasila posle mnogo godina medjiske ilegale

Preminula majka Danijele Vranić: Pevačica se oglasila posle mnogo godina medjiske ilegale

Nova 17.01.2025
Pevačica Danijela Vranić izgubila je majku, koja je juče, 16. januara preminula, od koje se sada oprostila. Njena majka Andrijana Vranić preminula je u Valjevu, gde je i živela. Danijela je objavila njenu sliku na Fejbuku i oprostila se od nje: „Otišla… »
(Foto) "Otišla je moja majkica": Potresna objava Danijele Vranić nakon smrti majke - Pevačica slomljena od bola

(Foto) "Otišla je moja majkica": Potresna objava Danijele Vranić nakon smrti majke - Pevačica slomljena od bola

Blic 17.01.2025
Pevačica Danijela Vranić juče je dožvela veliki gubitak kada je njena majka Andrijana preminula. Danije Vranić sada se potresnim rečima oprostila od majke putem svog Fejsbuk naloga. - Otišla je moja majkica - napisala je ona uz fotografiju majke… »
Oprostila se bolnom pesmom danice crnogorčević Danijela Vranić objavila sliku majke koja je preminula: Otišla je moja...

Oprostila se bolnom pesmom danice crnogorčević Danijela Vranić objavila sliku majke koja je preminula: Otišla je moja...

Kurir 17.01.2025
Pevačica Danijela Vranić izgubila je majku, koja je preminula 16. januara, od koje se sada oprostila putem društvenih mreža. Njena majka Andrijana Vranić preminula je u Valjevu, gde je i živela. Danijela je objavila njenu sliku na Fejbuku i oprostila se… »
Danijela Vranić objavila sliku majke koja je juče preminula: Oprostila se bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Danijela Vranić objavila sliku majke koja je juče preminula: Oprostila se bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Telegraf 17.01.2025
Preporučujemo. Pevačica Danijela Vranić izgubila je majku, koja je juče, 16. januara preminula, od koje se sada oprostila. Njena majka Andrijana Vranić preminula je u Valjevu, gde je i živela. Danijela je objavila njenu sliku na Fejbuku i oprostila se od… »

Vesti dana »