Povezane vesti

Danijeli Vranić preminula majka: Podelila fotografiju i od nje se oprostila bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Danijeli Vranić preminula majka: Podelila fotografiju i od nje se oprostila bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Mondo pre 6 dana
Pevačica je tužnu vest objavila na Fejsbuku. Pevačica Danijela Vranić oprostila se od svoje majke Andrijane Vranić, koja je preminula 16. januara u Valjevu, gde je živela. Na svom Fejsbuk profilu, Danijela je podelila fotografiju svoje majke uz… »
Preminula majka Danijele Vranić: Pevačica se oglasila posle mnogo godina medjiske ilegale

Preminula majka Danijele Vranić: Pevačica se oglasila posle mnogo godina medjiske ilegale

Nova pre 6 dana
Pevačica Danijela Vranić izgubila je majku, koja je juče, 16. januara preminula, od koje se sada oprostila. Njena majka Andrijana Vranić preminula je u Valjevu, gde je i živela. Danijela je objavila njenu sliku na Fejbuku i oprostila se od nje… »
(Foto) "Otišla je moja majkica": Potresna objava Danijele Vranić nakon smrti majke - Pevačica slomljena od bola

(Foto) "Otišla je moja majkica": Potresna objava Danijele Vranić nakon smrti majke - Pevačica slomljena od bola

Blic pre 6 dana
Pevačica Danijela Vranić juče je dožvela veliki gubitak kada je njena majka Andrijana preminula. Danije Vranić sada se potresnim rečima oprostila od majke putem svog Fejsbuk naloga. - Otišla je moja majkica - napisala je ona uz fotografiju majke… »
Oprostila se bolnom pesmom danice crnogorčević Danijela Vranić objavila sliku majke koja je preminula: Otišla je moja...

Oprostila se bolnom pesmom danice crnogorčević Danijela Vranić objavila sliku majke koja je preminula: Otišla je moja...

Kurir pre 6 dana
Pevačica Danijela Vranić izgubila je majku, koja je preminula 16. januara, od koje se sada oprostila putem društvenih mreža. Njena majka Andrijana Vranić preminula je u Valjevu, gde je i živela. Danijela je objavila njenu sliku na Fejbuku i… »
Danijela Vranić objavila sliku majke koja je juče preminula: Oprostila se bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Danijela Vranić objavila sliku majke koja je juče preminula: Oprostila se bolnom pesmom Danice Crnogorčević

Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Pevačica Danijela Vranić izgubila je majku, koja je juče, 16. januara preminula, od koje se sada oprostila. Njena majka Andrijana Vranić preminula je u Valjevu, gde je i živela. Danijela je objavila njenu sliku na Fejbuku i oprostila… »

Vesti dana »