Povezane vesti
Australijan open: Potencijalni Đokovićev rival u četvrtfinalu, prošao dalje nakon maratona
Danas pre 11 dana
Britanski teniser Džek Drejper se nakon pobede u pet setova (6:4,2:6,5:7,7:6(5),7:6(8)) nad Aleksandrom Vukićem plasirao u osminu finala Australijan opena. Drejper je „režirao“ još jedan maraton u Melburnu i nakon nešto više od četiri sata igre… »
Izvini brate, oženjen sam... (video)
Sportski žurnal pre 11 dana
...ali možemo da idemo na piće. Mada, koliko vidim ti si već popio nekoliko. Dok je Nole imao intervju na terenu sa tribina se čulo: Nole, oženi me. Na to je srpski as odgovorio: - Izvini brate, oženjen sam, ali možemo da idemo na piće. Mada… »
Džek Drejper je u osmini finala, i to posle 12 sati i 38 minuta
Sport klub pre 11 dana
Britanski teniser Džek Drejper spustio je zavesu na dan pun uzbuđenja u Melburnu pobedom nad Aleksandrom Vukićem, posle pet setova – 6:4, 2:6, 5:7, 7:6 (7:5), 7:6 (10:8). U okršaju dvojice maratonaca favorizovani Drejper bio je za dlaku staloženiji… »
Đoković u 1/8 finala AO
B92 pre 11 dana
Srpski teniser Novak Đoković savladao je Tomasa Mahača u meču trećeg kola Australijan opena - 6:1, 6:4, 6:4. Bio je ovo, na papiru makar, najteži izazov za srpskog asa, ali i najbolja partija i najubedljiva pobeda, uz kontrolu meča od samog… »
Britanac posle maratona izbacio Vukića - sledi Alkaras
B92 pre 11 dana
Britanski teniser Džek Drejper plasirao se u osminu finala Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedio 68. igrača sveta Australijanca Aleksandra Vukića posle pet setova, 6:4, 2:6, 5:7, 7:6, 7:6. Drejper, 18. teniser sveta, pobedio je posle tri sata… »
Đoković nikad oštriji o stanju u Srbiji: To je za Sonju koja je trenutno u bolnici, bio sam šokiran kad sam video snimak
Nova pre 11 dana
Novak Đoković se obratio i poslao poruku koja je mnogo više od tenisa, a sve detalje mogli ste da pratite uz Nova.rs. Najpre je analizirao meč protiv Tomaša Mahača kog je savladao sa 6:1, 6:4, 6:4. „Najbolji meč turnira za mene do sad. Nisam imao… »
Najbolji meč do sada: Đoković počistio Mahača
Vesti online pre 11 dana
Novak Đoković savladao je Tomasa Mahača sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:4. Srbin je rutinski prošao u osminu finala Australijan opena. Najbolji meč na turniru za Đokovića. Od samog starta bila je jasna namera, ali ni egzekucija nije nedostajala… »
Novak: Pokušavao sam da dođem do daha, nemam više 19 godina...
„Srećan sam, iznenađujući rezultat za mene u najboljem meču dosad”. Novak Đoković je rekao je da je u duelu protiv Čeha Tomaša Mahača odigrao najbolji meč na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu. - Pokušao sam da budem… »
Novak: Popiju koju previše, mora se odgovoriti
Sport klub pre 11 dana
Novak Đoković kaže da nije očekivao pobedu u tri seta nad Tomašom Mahačem u trećem kolu Australijan opena, a osvrnuo se i na "duel" sa publikom. „Mislim da napredujem iz meča u meč. Najbolje dosad, nisam imao mnogo padova koncentracije i u… »
Đoković protutnjao „Rod Lejver arenom”
Najbolji teniser ikad dominirao i u tri seta brzinski eliminisao Čeha. Novak Đoković je mnogo lakše i brže od očekivanja svetske teniske javnosti savladao Tomaša Mahača i plasirao u četvrto kolo Australijan opena – 6:1, 6:4 i Češkom teniseru… »
Novače, oženi me! “Sorry, mate, ali možemo na piće”
Sport klub pre 11 dana
“Oženi me, Novače!”, začulo se sa tribina dok je Novak Đoković davao izjavu posle pobede nad Tomašom Mahačem u trećem kolu Australijan opena. Bio je to onaj navijač sa kojim je Novak imao “duele” tokom meča. “Sorry mate!”, rekao je… »
"Nemam 19 godina, već 19 puta dva": Novak Đoković sve nasmejao izjavom, pa objasnio zašto je tražio lekarsku pomoć
Mondo pre 11 dana
Novak Đoković je posle susreta bio iznenađen da je meč završio u tri seta. Novak Đoković prošao je u četvrto kolo Australijan opena, nakon što je savladao Tomaša Mahača 3:0 (6:1, 6:4, 6:4). Posle velike pobede Srbin je bio zadovoljan svojim… »
Đoković ponosan zbog pobede protiv Mahača: Fizički sam se borio sam sa sobom
Euronews pre 11 dana
Odavno je poznato da Novak Đoković izvlači najbolje iz sebe kada se muči, ali fascinatno je videti ga svaki sledeći put kako prevazilazi probleme, kao što je to bio slučaj sa zdravstvenim poteškoćama u dobijenom meču trećeg kola Australijan… »
Đoković: "Moj najbolji meč"
B92 pre 11 dana
Srpski teniser Novak Đoković izneo je utiske posle plasmana u osminu finalu Australijan opena. On je posle tri seta bio bolji od Tomaša Mahača - 6:1, 6:4, 6:4 i zakazao duel sa još jednim Čehom Jiržijem Lehečkom. "Rezultat je iznenađujići… »
Novak Đoković se plasirao u osminu finala Australijan opena
Politika pre 11 dana
MELBURN – Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena pošto je deklasirao Čeha Tomaša Mahača rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:4) za dva sata i 24 minuta. Đoković je dominantno dobio prvi set, sa dva brejka i bez… »
Đoković: Borio sam se fizički sa samim sobom, ali uspeo sam da popravim igru
Politika pre 11 dana
MELBURN - Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas, posle plasmana u osminu finala Australijan opena, da se tokom meča sa Čehom Tomašom Mahačom borio fizički sa samim sobom, ali da je uspeo da popravi igru. Đoković je pobedio Mahača 3:0… »
Ovako je Novak proslavio pobedu protiv Mahača: Ugledao je provokatora i pogledajte šta mu je pokazao
Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena, nakon što je eliminisao Čeha Tomaša Mahača sa 3:0, a odmah nakon pobedničkog poena, Novak je nervozno gestikulirao ka jednom od navijača. Naime, on je na… »
Đoković pričao o zdravstvenim problemima, a onda mu je muškarac viknuo "Oženi me": "Izvini, druže..."
Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je sa ubedljivih 3:0 savladao Čeha Tomaša Mahača sa 6:1, 6:4, 6:4. Nole će u narednom kolu igrati protiv još jednog Čeha, Jiržija… »
To je pravi Novak: Đoković lagano stigao do četvrtog kola Australijan opena
Danas pre 11 dana
Srpski teniser Novak Đoković je pobedio u trećem kolu Australijan opena Čeha Tomaša Mahača sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:4) na Rod Lejver Areni. Sjajno je igrao Srbin i konačno su svi njegovi fanovi mogli biti zadovoljni i igrom i rezultatom. Đoković je u… »
To je pravi Novak - Forma u usponu, Mahač bez šanse!
Sportske.net pre 11 dana
Novak Đoković je odigrao najbolji meč dosadašnjeg toka Australijan opena u trećem kolu, dokazao je da polako diže formu i da tek od njega treba očekivati ono najbolje. Danas je savladao Tomaša Mahača iz Češke, 24. nosioca ovog turnira, bilo je… »
Poznat naredni rival Novaka Đokovića: Ponovo Čeh na putu ka tituli u Melburnu
Nova pre 11 dana
Jirži Lehečka, češki teniser, naredni je rival Novaka Đokovića na Australijan openu u okviru osmine finala turnira u Melburnu. Lehečka je protiv Benžamina Bonzija iz Francuske slavio sa 3:0, po setovima 6:2, 6:3, 6:3. Čeh je poveo sa 2:0 u prvom… »
Novače, pazi se njega! Đoković igra protiv najodmornijeg tenisera u Australiji, njegov skor je neverovatan
Mondo pre 11 dana
Protivnik Novaka Đokovića u četvrom kolu Australijan opena biće Jirži Lehečka. Novak Đoković slavio je i u trećem kolu Australijan opena, ovog puta savladao je Tomaša Mahača iz Češke 3:0 (6:1, 6:4, 6:4). Njegov naredni rival biće Jirži… »
"Ćuti je*ote, pusti me da dišem": Đoković besan, na srpskom vikao na Mareja i svoj tim!
Mondo pre 11 dana
Novak Đoković bes je iskalio na svom boksu. Novak Đoković je slavio u susretu sa Čehom Tomašem Mahačom, pošto je u trećem kolu Australijan opena meč završio sa ubedljivih 3:0 (6:1, 6:4, Dobro je krenuo Srbin, lako dobio prvi set, ali se potom… »
Novak Đoković dobio protivnika u osmini finala AO, protiv njega je igrao samo jednom...
Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Otprilike u isto vreme kada je Novak Đoković završavao posao protiv Tomaša Mahača, drugi Čeh je pronašao put do osmine finala Australijan opena i probaće da osveti svog zemljaka, koji se nalatzi nadomak poraza. Jirži Lehečka je… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana