Повезане вести

Заносна Светлана је мајка Олге Даниловић: Чувена је водитељка, жена је из сенке и стуб породице

Заносна Светлана је мајка Олге Даниловић: Чувена је водитељка, жена је из сенке и стуб породице

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Српска тенисерка Олга Даниловић остварила је победу каријере против 6. тенисерке света Џесике Пегуле и пласирала се у осмину финала Аустралијан опена. Олга иначе потиче из породице у којој спорт има централну… »
Четири корака до Олгиног сна: Овако изгледа евентуални пут до титуле Даниловићеве, следи Бадоса, а онда...

Четири корака до Олгиног сна: Овако изгледа евентуални пут до титуле Даниловићеве, следи Бадоса, а онда...

Телеграф 17.01.2025
Вести са насловне. Зашто да не? Олга Даниловић је елиминисала шесту тенисерку света Џесику Пегулу прилично убедљиво 7:6(3), 6:1, па је сада на папиру само четири корака од невероватног сна - Гренд слем титуле. Јесте рано… »
Мајка Олге Даниловић је чувена водитељка: Заносна Светлана је жена из сенке, и Сашина љубав из младости

Мајка Олге Даниловић је чувена водитељка: Заносна Светлана је жена из сенке, и Сашина љубав из младости

Мондо 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић остварила је победу каријере против 6. тенисерке света Џесике Пегуле и пласирала се у осмину финала Аустралијан опена. Олга иначе потиче из породице у којој спорт има централну улогу. Њен тата… »
Кад сам видела да сам после Новака: Олга Даниловић је сензација АО, имала је и шта да поручи после велике победе!

Кад сам видела да сам после Новака: Олга Даниловић је сензација АО, имала је и шта да поручи после велике победе!

Хот спорт 17.01.2025
Није лако контролисати емоције! Српска тенисерка Олга Даниловић остварила је највећу победу у досадашњој каријери, савладавши шесту играчицу света, Јелисавету Пегулу, резултатом 2:0 у сетовима – 7:6 (3), 6:1. Након меча није… »
Америчко чудо од детета не заборавља корене: "Значи ми да одем у Србију, срце буде пуно"

Америчко чудо од детета не заборавља корене: "Значи ми да одем у Србију, срце буде пуно"

Б92 17.01.2025
Ива Јовић има само 17 година, а већ се зна да ће бити добра тенисерка. Колико добра остаје за видети, али дефинитивно је светла будућност пред Американком српског порекла. Отац јој је из Лесковца, мајка из Сплита и готово сваке… »
Вукић добро намучио Дрејпера

Вукић добро намучио Дрејпера

Спортски журнал 17.01.2025
Британски тенисер у осмини финала, после пет сетова. Џек Дрејпер се пласирао у осмину финала Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је за три сата и 58 минута победио 68. играча света Аустралијанца Александра Вукића… »
Штета, ништа од дупле титуле за Србина: Пропустио Аустралијан опен, а сад му Мађар прекинуо серију од седам победа

Штета, ништа од дупле титуле за Србина: Пропустио Аустралијан опен, а сад му Мађар прекинуо серију од седам победа

Нова 17.01.2025
Хамад Међедовић, српски тенисер, поражен је у четвртфиналу челенџера у португалском Оеирашу од Жомбора Пироша са 2:0. Резултат по сетовима био је 6:4, 7:6 (2), па се на тај начин Мађар реванширао Међедовићу за пораз претходне… »
Пегула признала да није могла да парира Олгином сервису

Пегула признала да није могла да парира Олгином сервису

Спорт клуб 17.01.2025
Још се не смирују одјеци величанствене победе Олге Даниловић. Сјајна Српкиња је против Џесике Пегуле, шесте на свету, одиграла можда и најбољи меч у каријери, а Американка не крије колико је импресионирана: – После 3:3 у… »
Дан на АО: Даниловић сјајна, Векић гладијатор, Осака предала…

Дан на АО: Даниловић сјајна, Векић гладијатор, Осака предала…

Спорт клуб 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић одушевила је сјајном победом, Дона Векић је после велике борбе прошла даље, а Наоми Осака предала је меч Белинди Бенчић... Даниловићева је фантастичним тријумфом дошла до највеће победе у… »
Олга: После Новака на Род Лејверу – није лоше, леп је снимак

Олга: После Новака на Род Лејверу – није лоше, леп је снимак

Спорт клуб 17.01.2025
Олга Даниловић је на конференцији за медије после тријумфа над Џесиком Пегулом (7:6, 6:1) причала о томе како је у сваком тренутку веровала у своје способности, а дотакла се и подршке коју јој је пружио Новак Ђоковић. „Шта да… »
Пегула хвалила Олгу, па споменула Ђоковића: "Људи воле да мисле да је лош момак"

Пегула хвалила Олгу, па споменула Ђоковића: "Људи воле да мисле да је лош момак"

Б92 17.01.2025
Америчка тенисерка Џесика Пегула је разговарала са новинарима на конференцији за медије, а за Српкињу Олгу Даниловић је имала само речи хвале након импресивне победе за осмину финала Аустралијан опена. Величанствена победа Олге… »
(Фото) ова заносна плавуша је мајка олге Даниловић: Лепа водитељка је у браку са чувеним кошаркашем, а мужу се обраћала са…

(Фото) ова заносна плавуша је мајка олге Даниловић: Лепа водитељка је у браку са чувеним кошаркашем, а мужу се обраћала са…

Блиц 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић остварила је победу каријере и пласирала се у осмину финала Аустралијан опена. Олга Даниловић одмалена воли спорт с обзиром да је њен отац Предраг Саша Даниловић наш легендарни кошаркаш, док је… »
Олга Даниловић након победе каријере: „Веровала сам у себе, а кад сам видела да играм после Новака…“

Олга Даниловић након победе каријере: „Веровала сам у себе, а кад сам видела да играм после Новака…“

Нова 17.01.2025
Олга Даниловић, српска тенисерка, савладала је Џесику Пегулу из Сједињених Америчких Држава са 7:6, 6:1, а након меча је открила како се осећала. „Шта да кажем? Играла сам на јако високом нивоу. Знала сам са ким играм и да… »
Олга Даниловић добро познаје следећу ривалку: Циципасова девојка чека Српкињу у Мелбурну

Олга Даниловић добро познаје следећу ривалку: Циципасова девојка чека Српкињу у Мелбурну

Мондо 17.01.2025
Олга Даниловић у четвром колу Аустралијан опена игра против Пауле Бадосе. Олга Даниловић се пласирала у четврто коло Аустралијан опена, а претходно је у маестралном мечу победила шесту играчицу света. Није имала никакве шансе… »
Овако је Новак реаговао на Олгину победу ВИДЕО

Овако је Новак реаговао на Олгину победу ВИДЕО

Нова 17.01.2025
Новак Ђоковић је, након свог меча са Томасом Махацом из Чешке, те конференције за медије, изашао на време како би испратио саму завршницу меча Олге Даниловић и Џесике Пегуле. Српска тенисерка је успела да дође до велике победе и… »
Олга Даниловић се заинатила и „одувала“ Пегулу!

Олга Даниловић се заинатила и „одувала“ Пегулу!

Српкиња у осмини финала Аустралијан опена. Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у осмину финала Аустралијан опена пошто је савладала семопласирану на АТП листи, Американку Џесику Пегулу, резултатом 2:0 (7:6(7:3), 6:1)… »
Олга јасна: "После Новака на Род Лејверу - хм, није лоше!"; "Сутра ћемо о Бадоси"

Олга јасна: "После Новака на Род Лејверу - хм, није лоше!"; "Сутра ћемо о Бадоси"

Б92 17.01.2025
Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић разговарала је са новинарима након пласмана у осмину финала Аустралијан опена. Даниловићева је остварила највећу победу у каријери савладавши шесту тенисерку света Џесику Пегулу са 2:0 –… »
Највећа победа Олге Даниловић у каријери!

Највећа победа Олге Даниловић у каријери!

Б92 17.01.2025
Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић је остварила највећу победу у каријери савладавши шесту тенисерку света Џесику Пегулу са 2:0 - по сетовима 7:6 (3), 6:1. Овим тријумфом се Даниловићева попела на 41. место на ВТА листи… »
Олга Даниловић: Срећна сам због начина на који сам играла

Олга Даниловић: Срећна сам због начина на који сам играла

Политика 17.01.2025
МЕЛБУРН – Српска тенисерка Олга Даниловић изјавила је данас, после пласмана у осмину финала Аустралијан опена којим је изједначила највећи успех на гренд слемовима у досадашњој каријери, да је срећна због начина на који је… »
Српска тенисерка Олга Даниловић у осмини финала Аустралијан опена

Санџак хабер 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић у осмини финала Аустралијан опена претрага насловнаИстакнуто 17. јануар 2025. Српска тенисерка Олга Даниловић у осмини финала Аустралијан опена Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у осмину… »
Даниловић се након резултата каријере обратила навијачима на српском: „Ово је један од најлепших момената у мом животу, хвала…

Даниловић се након резултата каријере обратила навијачима на српском: „Ово је један од најлепших момената у мом животу, хвала…

Данас 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић је наставила са сјајним паритјама у Аустралији. Овога пута је направила праву сензацију и резултатом (7:6 (3), 6:1) савладала Џесику Пегулу из Америке и пласирала се у четврто коло Отвореног… »
Олга: Поносна и срећна

Олга: Поносна и срећна

„Хвала свима на бодрењу, надам се, бићете ту и за два дана. Ово је најлепши тренутак у мом животу”. Олга Даниловић је срећна и поносна због пласмана у осмину финала Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, после победе над… »
Сјајна Олга највећом победом остварила најбољи ранг каријере

Сјајна Олга највећом победом остварила најбољи ранг каријере

Спорт клуб 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић остварила је најбољи ранг каријере пласманом у четврто коло Аустралијан опена. Рођена Београђанка је савладала фаворизовану Џесику Пегулу, седму тенисерку света – 7:6 (7:3), 6:1 и тако обезбедила… »
Олга Даниловић први пут у каријери у осмини финала Аустралијан опена

Олга Даниловић први пут у каријери у осмини финала Аустралијан опена

Радио 021 17.01.2025
Олга Даниловић пласирала се данас, први пут у каријери, у осмину финала Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победила шесту тенисерку света Американку Џесику Пегулу. Она је славила у два сета, 7:6, 6:1. Даниловић… »
Пун стадион у Мелбурну слушао Олгу како прича на српском: Узела микрофон после велике победе и направил шоу

Пун стадион у Мелбурну слушао Олгу како прича на српском: Узела микрофон после велике победе и направил шоу

Мондо 17.01.2025
Олга Даниловић је после победе над шестом играчицом света рекла да је морала да пружи своју најбољу игру како би славила у том мечу. Олга Даниловић стигла је до врло важне победе на Аустралијан опену, пласирала се у четврто коло… »
Меч каријере Олге Даниловић: Вицешампионка УС Опена "пала" пред сјајном Српкињом

Меч каријере Олге Даниловић: Вицешампионка УС Опена "пала" пред сјајном Српкињом

Еуроневс 17.01.2025
Олга Даниловић пласирала се у осмину финала Аустралијан опена пошто је у 3. колу турнира у Мелбурну узела "скалп" шестој играчици света Џесики Пегули 7:6, 6:1. Српска тенисерка одиграла је један од најбољих мечева у каријери… »
Каква Олга, страшна Олга – победа каријере: Даниловићева „размонтирала“ шесту играчицу света

Каква Олга, страшна Олга – победа каријере: Даниловићева „размонтирала“ шесту играчицу света

Нова 17.01.2025
Олга Даниловић, српска тенисерка, пласирала се у осмину финала Аустралијан опена тријумфом над шестом тенисерком света, Џесиком Пегулом од 2:0, по сетовима 7:6(3), 6:1. Олга је у меч ушла као благи аутсајдер – у каријери је само… »
Олга демолирала шесту тенисерку света: Српкиња избацила америчку милијардерку са Аустралијан опена!

Олга демолирала шесту тенисерку света: Српкиња избацила америчку милијардерку са Аустралијан опена!

Мондо 17.01.2025
Олга Даниловић славила је против шесте играчице света. Олга Даниловић је стигла до највећег успеха на Аустралијан опену. У трећем колу је савладала шесту играчицу света Џесику Пегулу 2:0 (7:6, 6:1). Српска тенисерка је играча… »

Нова 17.01.2025
Олга Даниловић, српска тенисерка, пласирала се у осмину финала Аустралијан опена тријумфом над шестом тенисерком света, Џесиком Пегулом од 2:0, по сетовима 7:6(3), 6:1. Олга је у меч ушла као благи аутсајдер – у каријери је само… »
Феноменална Олга Даниловић је у четвртом колу Аустралијан опена

Феноменална Олга Даниловић је у четвртом колу Аустралијан опена

Спорт клуб 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић савладала је Американку Џесику Пегулу 7:6 (7:3), 6:1 и пласирала се у четврто коло отвореног првенства Аустралије. Девојка из Београда до четвртог кола је дошла без изгубљеног сета. На старту… »
Олга после сензације: "Не знам шта да кажем" ВИДЕО

Олга после сензације: "Не знам шта да кажем" ВИДЕО

Б92 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић била је више него задовољна послле пласмана у осмину финала Аустралијан опена. Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић је остварила највећу победу у каријери савладавши шесту тенисерку света… »
Пегула имала само речи хвале за Олгу: "Нисам имала осећај да играм лоше..."

Пегула имала само речи хвале за Олгу: "Нисам имала осећај да играм лоше..."

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Олга Даниловић је направила један од највећих скалпова у каријери и победом против Џесике Пегуле 7:6, 6:1 прошла у осмину финала Аустралијан опена. Американка и шеста тенисера света имала је само речи хвале за… »
Олга Даниловић после историјске победе: "Кад сам видела да сам после Новака..."

Олга Даниловић после историјске победе: "Кад сам видела да сам после Новака..."

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у осмину финала Аустралијан опена, што јој је највећи успех на овом турниру, али и изједначен рекорд када је Гренд слем у питању, пошто је славила доминантно против… »
Одушевиће вас порука Олге Даниловић коју је написала на камери после сензације на Аустралијан опену!

Одушевиће вас порука Олге Даниловић коју је написала на камери после сензације на Аустралијан опену!

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у осмину финала Аустралијан опена пошто је савладала Американку Џесику Пегулу резултатом 2:0 (7:6, 6:1). Олга Даниловић, која је 55. на листи, је пласманом у осмину… »
Олга Даниловић наставља доминацију на Аустралијан опену: Пала је и шеста тенисерка света

Олга Даниловић наставља доминацију на Аустралијан опену: Пала је и шеста тенисерка света

Данас 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић је наставила са сјајним паритјама у Аустралији. Овога пута је направила праву сензацију и резултатом (7:6 (3), 6:1) савладала Џесику Пегулу из Америке инале шесту играчицу на ВТА листи. Даниловић… »
Олга Даниловић наставља свој сан: Новак након свог меча пружао подршку сународници! (видео)

Олга Даниловић наставља свој сан: Новак након свог меча пружао подршку сународници! (видео)

Хот спорт 17.01.2025
Прелепо је гледати како подржавају једни друге! Српска тенисерка Олга Даниловић остварила је највећу победу у досадашњој каријери, савладавши шесту играчицу света, Јелисавету Пегулу, резултатом 2:0 у сетовима – 7:6 (3), 6:1. У… »
Феноменална Олга Даниловић победила и 6. на свету!

Феноменална Олга Даниловић победила и 6. на свету!

Вести онлине 17.01.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић савладала је Американку Џесику Пегулу 7:6 (7:3), 6:1 и пласирала се у осмину финала Аустралијан опена. Девојка из Београда до трећег кола је дошла без изгубљеног сета. На старту турнира савладала… »
Олга пала у транс, Новак славио са њом: Лудница у Аустралији, погледајте! (видео)

Олга пала у транс, Новак славио са њом: Лудница у Аустралији, погледајте! (видео)

Мондо 17.01.2025
Олга Даниловић прославила је са српским навијачима победу у Аустралији. Олга Даниловић је у осмини финала Аустралијан опена! Изједначила је тако успех са Ролан Гароса где је прошле године такође дошла до осмине финала. У Мелбурну… »
Новак славио Олгину победу (ВИДЕО)

Новак славио Олгину победу (ВИДЕО)

Спорт клуб 17.01.2025
„Је л’ добила“, питао нас је Новак Ђоковић током своје конференције за медије која се одржавала током дуела Олге Даниловић са Џесиком Пегулом. „Јесте, води“, одговарамо. Тада је Олга узела први сет, а Новак је мало каснио на… »
ФОТО Дан кад је Мелбурн био преплављен српским заставама: Погледајте шта је Олга Даниловић урадила после сензације

ФОТО Дан кад је Мелбурн био преплављен српским заставама: Погледајте шта је Олга Даниловић урадила после сензације

Нова 17.01.2025
Олга Даниловић је савладала Џесику Пегулу са 7:6(3), 6:1 и пласирала се у осмину финала Аустралијан опена, а након тога је то знала да прослави. Даниловић је срушила шесту играчицу света и након тога је сијала од среће. Видело… »
ВИДЕО Новак хипнотисано гледао Олгу: Ђоковић није могао да се одвоји од телевизора у ходнику, овако је прославио победу

ВИДЕО Новак хипнотисано гледао Олгу: Ђоковић није могао да се одвоји од телевизора у ходнику, овако је прославио победу

Нова 17.01.2025
Новак Ђоковић је завршио конференцију за медије после меча са Томашем Махачем, али је стао хипнотисано испред телевизора. Познато је колико је Ђоковић помагао Даниловић на почетку каријере, па је сада поносан јер је она била… »
Незаустављива Олга, лекција седмој фавориткињи и пласман у осмину финала!

Незаустављива Олга, лекција седмој фавориткињи и пласман у осмину финала!

Спортске.нет 17.01.2025
Олга Даниловић је успела да се пласира у осмину финала Аустралијан опена пошто је савладала седму фавориткињу на овом турниру, Џесику Пегулу која је не тако давно играла и финале УС опена. Било је 7:6(3) и 6:1 вечерас на Род… »
ВИДЕО Олгин меч каријере: Погледајте како је поскочила када је направила брејк

ВИДЕО Олгин меч каријере: Погледајте како је поскочила када је направила брејк

Нова 17.01.2025
Олга Даниловић је играла меч каријере против Џесике Пегуле када је у другом сету дошла до брејка за 3:1 у трећем колу Аустралијан опена. Српкиња је дошла до брејк лопте, а онда била изразито агресивна. Изашла је на мрежу, а тај… »
Олга узела микрофон и на српском: Нешто најлепше – хвала!

Олга узела микрофон и на српском: Нешто најлепше – хвала!

Нова 17.01.2025
После велике победе над Џесиком Пегулом у трећем колу Аустралијан опена 7:6 (7-3), 6:1, Олга Даниловић била је пресрећна у интервјуу на терену. “Веома сам срећна како сам играла. Она је тако сјајна играчица, знала сам да морам… »
Олга узела микрофон и на српском рекла: Нешто најлепше – хвала!

Олга узела микрофон и на српском рекла: Нешто најлепше – хвала!

Спорт клуб 17.01.2025
После велике победе над Џесиком Пегулом у трећем колу Аустралијан опена 7:6 (7-3), 6:1, Олга Даниловић била је пресрећна у интервјуу на терену. “Веома сам срећна како сам играла. Она је тако сјајна играчица, знала сам да морам… »

Политика 17.01.2025
МЕЛБУРН – Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у осмину финала Аустралијан опена пошто је савладала седмопласирану на АТП листи, Американку Џесику Пегулу, резултатом 2:0 (7:6(7:3), 6:1) за сат и 32 минута. Даниловић, 55… »
Ђоковић у ходнику никад јаче прославио историјску победу Олге, овако је реаговао када је "одрала" Американку

Ђоковић у ходнику никад јаче прославио историјску победу Олге, овако је реаговао када је "одрала" Американку

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Највећу победу у каријери уписала је Олга Даниловић против Џесике Пегуле 2-0 (7:6(3), 6:1 и тако се пласирала у осмину финала Аустралијан опена. Други пут у каријери је тако далеко дошла српска тенисерка, пошто је… »
Ево шта је све зарадила Олга Даниловић сензационалним пласманом у осмину финала АО

Ево шта је све зарадила Олга Даниловић сензационалним пласманом у осмину финала АО

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Једну од највећих сензација Аустралијан опена од почетка направила је наша Олга Даниловић, која је други пут у каријери успела да се домогне пласмана у осмину финала Гренд слема, а први пут то учинила на… »
Пише Иван Мрђен: Узмеш четири „брејка“ и – изгубиш

Пише Иван Мрђен: Узмеш четири „брејка“ и – изгубиш

Нова 17.01.2025
Кад овај мој запис буде објављен на порталу Нова.рс већина љубитеља тениса и навијача са српским обележјима широм света знаће како су у трећем колу овогодишњег Аустралиан опена прошли Олга Даниловић против Американке Џесике… »
Труд се увек исплати

Труд се увек исплати

Олга Даниловић против американке Џесике Пегуле (око 11.00) игра за пласман у четврто коло АО. Вреди трудити се и бити посвећен колико год је тешко и изазовно, јер у супрутном неће бити резултата и успеха. Олга Даниловић полако… »
Све о мечу Олге Даниловић и Џесике Пегуле: Српкиња се спрема за скалп каријере, гореће светла Род Лејвера

Све о мечу Олге Даниловић и Џесике Пегуле: Српкиња се спрема за скалп каријере, гореће светла Род Лејвера

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Олга Даниловић и Џесика Пегула одиграће меч трећег кола Аустралијан Опена, а судећи по термину одигравања меча, неки ће до касно у ноћ гледати овај окршај Српкиње и Американке. Меч је нашао себи место на Род… »
Познато против кога би Олга играла у осмини финала АО: Ова тенисерка привлачи пажњу на терену и ван њега

Познато против кога би Олга играла у осмини финала АО: Ова тенисерка привлачи пажњу на терену и ван њега

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Олгу Даниловић очекује меч трећег кола Аустралијан Опена против Џесике Пегуле на Род Лејверу, али сада и тачно зна ко би је сачекао у осмини финала - Паула Бадоса. Шпанска тенисерка је са 6:4, 4:6, 6:3 савладала… »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Олга Даниловић - Џесика Пегула у трећем колу Аустралијан опена

Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Олга Даниловић - Џесика Пегула у трећем колу Аустралијан опена

Телеграф 17.01.2025
Препоручујемо. Наша најбоља тенисерка, Олга Даниловић у трећем колу Аустралијан опена има можда и свој највећи задатак до сада, пошто ће са друге стране бити шеста тенисерка на планети, Џесика Пегула из Сједињених Америчких… »

Вести дана »