Povezane vesti
Slavni glumac priznao: "Dvaput sam trovao svoju decu" FOTO
B92 17.01.2025
Britanski glumac Hju Grant je otkrio da je veoma loš u kuhinji i da je nesvesno svoju porodicu trovao dva puta. Slavni britanski glumac Hju Grant je priznao da je dva puta trovao svoju decu nakon višestrukih katastrofa sa roštiljem. U novom intervjuu za… »
„Dvaput sam otrovao svoju porodicu, dao sam im crve“: Hju Grant šokirao priznanjem
Nova 17.01.2025
Glumac Hju Grant sve je iznenadio jednim priznanjem. Hju Grant je otkrio da je veoma loš u kuhinji, te da je nesvesno svoju porodicu trovao dva puta. „Dvaput sam otrovao porodicu, dao sam im crve. Nedovoljno pečena piletina. Bilo je mračno, razumete… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 31 povezana
Prve slike sa mesta pada aviona NATO blizu granice sa Rusijom: Poginulo svih 20 članova posade (Foto)
Mondo pre 17 minutajoš 37 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 53 minutajoš 43 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 1 satjoš 87 povezanih