Povezane vesti
Slavni glumac priznao: "Dvaput sam trovao svoju decu" FOTO
B92 17.01.2025
Britanski glumac Hju Grant je otkrio da je veoma loš u kuhinji i da je nesvesno svoju porodicu trovao dva puta. Slavni britanski glumac Hju Grant je priznao da je dva puta trovao svoju decu nakon višestrukih katastrofa sa roštiljem. U novom intervjuu za… »
„Dvaput sam otrovao svoju porodicu, dao sam im crve“: Hju Grant šokirao priznanjem
Nova 17.01.2025
Glumac Hju Grant sve je iznenadio jednim priznanjem. Hju Grant je otkrio da je veoma loš u kuhinji, te da je nesvesno svoju porodicu trovao dva puta. „Dvaput sam otrovao porodicu, dao sam im crve. Nedovoljno pečena piletina. Bilo je mračno, razumete… »
Vesti dana »
Amerika ozbiljno zapretila: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"!
Kurir pre 14 minutajoš 26 povezanih
Tenisko čudo briljira i na Rolan Garosu: Svet priča o njemu, ima 19 godina, a samo nebo mu je granica!
Telegraf pre 1 satjoš 55 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
"Oba kuka sam operisala, a treba vodu vući do 5. sprata!" Novi kvar na vodosistemu napravio haos - kako se građani snalaze zbog nestašice!
Kurir pre 25 minutajoš 65 povezanih