Povezane vesti
Slavni glumac priznao: "Dvaput sam trovao svoju decu" FOTO
B92 17.01.2025
Britanski glumac Hju Grant je otkrio da je veoma loš u kuhinji i da je nesvesno svoju porodicu trovao dva puta. Slavni britanski glumac Hju Grant je priznao da je dva puta trovao svoju decu nakon višestrukih katastrofa sa roštiljem. U novom intervjuu za… »
„Dvaput sam otrovao svoju porodicu, dao sam im crve“: Hju Grant šokirao priznanjem
Nova 17.01.2025
Glumac Hju Grant sve je iznenadio jednim priznanjem. Hju Grant je otkrio da je veoma loš u kuhinji, te da je nesvesno svoju porodicu trovao dva puta. „Dvaput sam otrovao porodicu, dao sam im crve. Nedovoljno pečena piletina. Bilo je mračno, razumete… »
Vesti dana »
Srbi slave jesenji Krstovdan: Stavite ovu biljku pored ikone za zdravlje, a zbog ovoga obavezno pogledajte u nebo
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
Prognoza RHMZ-a za nedelju: Kakvo nas vreme očekuje do kraja dana
Insajder pre 28 minutajoš 10 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Pezeškijan poziva islamski svet na ujedinjenje
RTV pre 44 minutajoš 1 povezana
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Iran još nije dobio konačan odgovor SAD na predlog Teherana
Euronews pre 18 minutajoš 2 povezane
Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTS pre 44 minutajoš 1 povezana