Povezane vesti
Mucijevi dani u Ateljeu 212: Ovo je kompletan program
Blic pre 8 dana
Od 21. do 25. januara, Atelje 212 organizovaće peti Festival pozorišne igre "Mucijevi dani", pozorišno druženje teatra, posvećeno Ljubomiru Muciju Draškiću, dugogodišnjem upravniku Ateljea 212 i jednom od najboljih reditelja bivše Jugoslavije… »
Mucijevi dani - Festival pozorišne igre peti put u Ateljeu 212
B92 pre 8 dana
Atelje 212 je od osnivanja negovao generacije umetnika stvaranjem jedinstvenog repertoara i nezaboravnih, originalnih teatarskih događaja, kao i novu publiku čiji se ukus gradio u ovom pozorištu. Na samom početku godine, od 21. do 25. januara… »
Mucijevi dani – Festival pozorišne igre peti put u Ateljeu 212!
Nedeljnik pre 8 dana
Atelje 212 je od svog osnivanja negovao nove generacije umetnika kroz stvaranje jedinstvenog dramskog repertoara i nezaboravnih, originalnih teatarskih događaja, kao i nove teatarske publike čiji se ukus gradio na repertoaru ovog pozorišta. Na samom… »
Mucijevi dani - Festival pozorišne igre peti put u Ateljeu 212!
NIN pre 8 dana
Atelje 212 je od svog osnivanja negovao nove generacije umetnika kroz stvaranje jedinstvenog dramskog repertoara i nezaboravnih, originalnih teatarskih događaja, kao i nove teatarske publike čiji se ukus gradio na repertoaru ovog pozorišta. Na samom… »
Mucijevi dani – Festival pozorišne igre peti put u Ateljeu 212!
Telegraf pre 8 dana
Vesti dana »
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Sijarto: Mađarska neće plaćati cenu ratova drugih naroda
RTS pre 33 minutajoš 6 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Međusobne optužbe Izraela i Hamasa za kršenje mira; nastavlja se razmena zarobljenika i talaca
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
Na današnji dan: Otkriven Brazil, potpisan Karlovački mir, umrla Ava Gardner, poginuo Kobi Brajant
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana