Povezane vesti
"Jako mi se sviđa, sve što sam želela..." Jelena Karleuša progovorila o zgodnom sportisti Nikoli Jovanoviću sa kojim je svi…
Kurir 17.01.2025
Muzička regionalna zvezda Jelena Karleuša u intervjuu za domaće medije govorila je o brojnim temama, od dece i odnosa sa bivšim mužem Duškom Tošićem, poslovnim uspesima i izazovima, ali i o mladom sportisti sa kojim je povezuju mesecima unazad. Na… »
„On mi se jako sviđa“: Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa košarkašem s kojim je povezuju
Nova 17.01.2025
Pevačica Jelena Karleuša je u intervjuu za domaće medije govorila o brojnim temama - od dece i odnosa sa bivšim mužem Duškom Tošićem, poslovnim uspesima i izazovima, a dotakla se i mladog sportiste sa kojim je povezuju mesecima unazad. Jelena Karleuša je… »
Vesti dana »

Rusi teško oštetili infrastrukturu! Brutalni napadi na region Zaporožje i Černihiv
Alo pre 41 minutajoš 33 povezane

DžABA smo se radovali lepom vremenu Najnovija vremenska prognoza će vas razočarati
Dnevnik pre 51 minutajoš 33 povezane

Žao mi je ljudi što su Došli, šokiran sam zbog ovoga u Humskoj: Meč sa Partizanom ostavio gorak ukus u ustima kapitena Vojvodine!
Hot sport pre 2 satajoš 26 povezanih