Povezane vesti

„On mi se jako sviđa“: Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa košarkašem s kojim je povezuju

„On mi se jako sviđa“: Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa košarkašem s kojim je povezuju

Nova 17.01.2025
Pevačica Jelena Karleuša je u intervjuu za domaće medije govorila o brojnim temama - od dece i odnosa sa bivšim mužem Duškom Tošićem, poslovnim uspesima i izazovima, a dotakla se i mladog sportiste sa kojim je povezuju mesecima unazad. Jelena… »
"Jako mi se sviđa, sve što sam želela..." Jelena Karleuša progovorila o zgodnom sportisti Nikoli Jovanoviću sa kojim je…

"Jako mi se sviđa, sve što sam želela..." Jelena Karleuša progovorila o zgodnom sportisti Nikoli Jovanoviću sa kojim je…

Kurir 17.01.2025
Muzička regionalna zvezda Jelena Karleuša u intervjuu za domaće medije govorila je o brojnim temama, od dece i odnosa sa bivšim mužem Duškom Tošićem, poslovnim uspesima i izazovima, ali i o mladom sportisti sa kojim je povezuju mesecima unazad. Na… »
Jelena Karleuša priznala simpatije prema srpskom košarkašu: Nikola Jovanović mi se dopada!

Jelena Karleuša priznala simpatije prema srpskom košarkašu: Nikola Jovanović mi se dopada!

Svet plus 17.01.2025
Nakon što je nedavno stavila tačku na brak sa Duškom Tošićem, Jelena Karleuša odlučila je da zaštiti svoju privatnost i decu, izjavivši da više neće iznositi "prljav veš" u javnost. Međutim, pop diva je ponovo privukla pažnju javnosti kada… »

Vesti dana »