Povezane vesti
"Zubarka mi je probušila usnu: Duplju!" Emilija otišla na bezbolan tretman, pa prošla pakao: "Prstima mi je zaustavljala…
Blic 17.01.2025
Emilija Stojičić pre dva dana otišla je na potpuno bezbolan tretman skidanja kamenca kod zubara, ne sluteći da će iz ordinacije izaći za izbušenom usnom dupljom! Još uvek šokirana onim što je zadesilo odlučila je da svoje iskustvo podeli sa pratiocima na… »
Otišla da skine kamenac, završila na ušivanju vilice: Emilija prošla pakao kod zubara "Doktorka mi je probušila usnu duplju i…
Kurir 17.01.2025
Emilija Stojičić otišla je na naizgled bezbolan tretman skidanja kamenca kod zubara, a završila je sa povredom usne duplje! O traumi i situaciji koju je doživela pričala je u svom obraćanju na Tiktoku. - I dalje sam u šoku šta se meni desilo pre dva… »
Vesti dana »
Novi udar vrućine: U Kragujevcu već u 9 sati više od 25 stepeni
iKragujevac pre 51 minutajoš 42 povezane
"Postigli smo istorijski sporazum o Gazi", Tramp: Odbor za mir uspeo da dogovori razoružanje Hamasa
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Užas u Staroj Pazovi: Iz automobila prilazio devojčicama i dodirivao ih, policija ga odmah identifikovala
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 3 povezane
Partizan juri veliki novac: Evo koliko novca Evropa može da donese crno-belima!
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane