Povezane vesti
"Varao me je dok sam bila na ivici smrti" Snežana Dakić nikad iskrenije o bivšem suprugu: Razveli se dok se borila za život…
Kurir 17.01.2025
Voditeljka Snežana Dakić (55) razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku, a o njegovoj prevarri i razvodu otvoreno je govorila javno. Snežana je svojevremeno priznala kako je saznala da ju je suprug varao i u periodu kada se ona suočila… »
"Varao me je dok sam bila na ivici smrti": Naša voditeljka prošla kroz pakao, javno progovorila o neverstvu bivšeg muža: "Bilo…
Blic 17.01.2025
Voditeljka Snežana Dakić (55) otvoreno je govorila o razvodu od Vladimira Mikića sa kojim ima ćerku. Snežana Dakić je svojevremeno priznala kako je saznala da ju je suprug varao u periodu kada se ona suočila sa velikim zdravstvenim problemom. - Da budem… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 51 povezana

UN osudile izraelsko ubijanje palestinskih novinara u Gazi
Radio sto plus pre 18 minutajoš 27 povezanih

U drugom kvartalu ove godine smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 23 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Veliki požar kod Podgorice, ugrozio kuće, gori i na primorju kod Čanja i Buljarice
Danas pre 42 minutajoš 23 povezane