Povezane vesti
"Varao me je dok sam bila na ivici smrti" Snežana Dakić nikad iskrenije o bivšem suprugu: Razveli se dok se borila za…
Kurir pre 18 dana
Voditeljka Snežana Dakić (55) razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku, a o njegovoj prevarri i razvodu otvoreno je govorila javno. Snežana je svojevremeno priznala kako je saznala da ju je suprug varao i u periodu kada se ona… »
"Varao me je dok sam bila na ivici smrti": Naša voditeljka prošla kroz pakao, javno progovorila o neverstvu bivšeg muža…
Blic pre 18 dana
Voditeljka Snežana Dakić (55) otvoreno je govorila o razvodu od Vladimira Mikića sa kojim ima ćerku. Snežana Dakić je svojevremeno priznala kako je saznala da ju je suprug varao u periodu kada se ona suočila sa velikim zdravstvenim problemom. - Da… »
Vesti dana »
UŽIVO Protest podrške prosvetnim radnicima: Studenti nakon podrške penzionerima u tišini stigli ispred Ministarstva prosvete (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 29 povezanih
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Vesić pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 44 minutajoš 51 povezana