Povezane vesti
"Varao me je dok sam bila na ivici smrti" Snežana Dakić nikad iskrenije o bivšem suprugu: Razveli se dok se borila za život…
Kurir 17.01.2025
Voditeljka Snežana Dakić (55) razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku, a o njegovoj prevarri i razvodu otvoreno je govorila javno. Snežana je svojevremeno priznala kako je saznala da ju je suprug varao i u periodu kada se ona suočila… »
"Varao me je dok sam bila na ivici smrti": Naša voditeljka prošla kroz pakao, javno progovorila o neverstvu bivšeg muža: "Bilo…
Blic 17.01.2025
Voditeljka Snežana Dakić (55) otvoreno je govorila o razvodu od Vladimira Mikića sa kojim ima ćerku. Snežana Dakić je svojevremeno priznala kako je saznala da ju je suprug varao u periodu kada se ona suočila sa velikim zdravstvenim problemom. - Da budem… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: četvrt veka borbe za ravnopravnost, zatvaraju se ulice, početak šetnje u 17 sati
Blic pre 51 minutajoš 28 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 26 minutajoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana
Putin obustavlja napade na Kijev Pauza u ratu zbog posete američkih izaslanika i novih pregovora: Vitkof i Kušner danas u Moskvi, a sutra idu u Ukrajinu
Blic pre 2 satajoš 47 povezanih
Prognoza za vikend: Tropski dan, pa osveženje i pad temperature
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih