Povezane vesti

Ana Bekuta o sinu kojeg je dala u dom za nezbrinutu decu: "Hteli su da ga se otarasim, bilo mi je 17"

Ana Bekuta o sinu kojeg je dala u dom za nezbrinutu decu: "Hteli su da ga se otarasim, bilo mi je 17"

Mondo 17.01.2025
Potresna ispovest Ane Bekute o sinu. Pevačica Ana Bekutasina Igora rodila je kao gimnazijalka, sa 17 godina. Iako se uvek trudila da svoj privatan život drži podalje od javnog, pevačica nikada nije krila da je nakon što je rano postala majka… »
"Smatrali su me glupom jer to nisam ubila na vreme!" Ana Bekuta o sinu kojeg je dala u dom za nezbrinutu decu: Hteli su da ga…

"Smatrali su me glupom jer to nisam ubila na vreme!" Ana Bekuta o sinu kojeg je dala u dom za nezbrinutu decu: Hteli su da ga…

Kurir 17.01.2025
Pevačica Ana Bekuta sina Igora rodila je kao gimnazijalka, sa 17 godina. Iako se uvek trudila da svoj privatan život drži podalje od javnog, pevačica nikada nije krila da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na… »
(Foto) ostavila ga u domu za nezbrinutu decu: Ovo je sin Ane Bekute - Rodila ga je sa 17 godina: "Ta rana nikada neće…

(Foto) ostavila ga u domu za nezbrinutu decu: Ovo je sin Ane Bekute - Rodila ga je sa 17 godina: "Ta rana nikada neće…

Blic 17.01.2025
Pevačica Ana Bekuta porodila se sa samo 17 godina, a sina Igora tada je dala u dom za nezbrinutu decu. Ana Bekuta je u više navrata pričala o tome zbog čega se odlučila na ovaj korak. Ona je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje… »

Vesti dana »