Povezane vesti

Bez gladovanja i mučenja! Ovako Ceca skine skoro 10 kilograma za mesec dana, obavezan sastojak je pivo, a jedno pravilo se…

Bez gladovanja i mučenja! Ovako Ceca skine skoro 10 kilograma za mesec dana, obavezan sastojak je pivo, a jedno pravilo se…

Kurir 17.01.2025
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović može se pohvaliti fenomenalnom linijom. Iako godinama slovi za vrlo zgodnu i atraktivnu ženu na javnoj sceni i Ceci se kao i svima dogodio verovatno neki "višak" zbog kojeg nije bila zadovoljna svojom… »
Ceca Ražnatović: Jela sam šta god sam htela, a smršala 8,5 kilograma!

Ceca Ražnatović: Jela sam šta god sam htela, a smršala 8,5 kilograma!

Svet plus 17.01.2025
Ceca Ražnatović otkrila je kako je uspela da smrša 8,5 kilograma za samo mesec dana, a da nijednog trenutka nije bila gladna! Pevačica je jela sve što poželi, ali je uz jednostavnu promenu u ishrani i redovnu fizičku aktivnost postigla zavidne… »
„Mene pivo ne goji, ono mene voli“: Ceca otkrila kako je za kratko vreme skinula osam i po kilograma

„Mene pivo ne goji, ono mene voli“: Ceca otkrila kako je za kratko vreme skinula osam i po kilograma

Nova 17.01.2025
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović može se pohvaliti fenomenalnom linijom. Iako godinama slovi za vrlo zgodnu i atraktivnu ženu na javnoj sceni i Ceci se kao i svima dogodio verovatno neki „višak“ zbog kojeg nije bila zadovoljna svojom… »
"Smršala sam 8,5 kilograma za mesec dana": Ceca Ražnatović otkrila tajnu izgleda: "Nisam išla na rigorozne dijete, popijem…

"Smršala sam 8,5 kilograma za mesec dana": Ceca Ražnatović otkrila tajnu izgleda: "Nisam išla na rigorozne dijete, popijem…

Blic 17.01.2025
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović može se pohvaliti fenomenalnom linijom, a jednom otkrila je kako uspeva da održi dobar izgled. Ceca je istakla da je željenu kilažu postigla bez rigoroznih dijeta i lekova za mršavljenje. - Dovela sam svoju… »

Vesti dana »