Povezane vesti
"Imala je 16 godina, ja sam se sedeo u taksiju": On je znao da će Aleksandra Prijović postati zvezda: "Njena majka me je…
Blic 17.01.2025
Acko Nezirović za domaće medije prokomentarisao je estradu danas, ali i najveću mladu muzičku zvezdu Aleksandru Prijović. Muzika mu je veoma bliska i ne izlazi iz svog žanra, a o pesmama na kojim je radio, Acko je otkrio: - Pa jeste, to su te pesmice… »
"Gledam njih troje, i pitam Miću ko je ova mala": Acko Nezirović predvideo Prijovićki uspeh u Beču sa 16
Mondo 17.01.2025
Aleksandra Prijović je imala 16 godina kada je zajedno sa starijim kolegama pevala Novu godinu u Beču. O planovima za tekuću godinu, muzičkim idejama i novitetima, govorili su gosti emisije "Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji, Maša Kostić… »
Poznati pevač predvideo Prijin uspeh dok su se vozili taksijem! Imala je samo 16 godina!
Vesti online 17.01.2025
Pevačica Aleksandra Prijović krajem 2024. godine koncertom u Beogradu zatvorila je veoma dugu turneju “Od istoka do zapada” u okviru koje je održala tačno 63 koncerta. Ovim povodom, pevač Acko Nezirović osvrnuo se na Prijinu turneju i tom prilikom otkrio… »
Acko Nezirović predvideo prijovićkin uspeh u taksiju kada je imala 16 godina! "u vozilu bili veliki pevači, a kada je ona…
Kurir 17.01.2025
O planovima za tekuću godinu, muzičkim idejama i novitetima, govorili su gosti emisije " Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji, Maša Kostić, novinarka Kurir televizije i Acko Nezirović, pevač. Muzika mu je veoma bliska i ne izlazi iz svog… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Počeo skup ispred zgrade Univerziteta, četvoro privedenih: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 22 minutajoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova": Đorđe David o odlasku Viki Miljković i Bosanca iz Zvezda Granda - muzičar u šoku: "ni sa kim se nije pozdravio"
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Folksvagen povukao modele "golf" i "golf variant" sa tržišta Srbije
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane