Povezane vesti

"Imala je 16 godina, ja sam se sedeo u taksiju": On je znao da će Aleksandra Prijović postati zvezda: "Njena majka me je…

"Imala je 16 godina, ja sam se sedeo u taksiju": On je znao da će Aleksandra Prijović postati zvezda: "Njena majka me je…

Blic 17.01.2025
Acko Nezirović za domaće medije prokomentarisao je estradu danas, ali i najveću mladu muzičku zvezdu Aleksandru Prijović. Muzika mu je veoma bliska i ne izlazi iz svog žanra, a o pesmama na kojim je radio, Acko je otkrio: - Pa jeste, to su te… »
"Gledam njih troje, i pitam Miću ko je ova mala": Acko Nezirović predvideo Prijovićki uspeh u Beču sa 16

"Gledam njih troje, i pitam Miću ko je ova mala": Acko Nezirović predvideo Prijovićki uspeh u Beču sa 16

Mondo 17.01.2025
Aleksandra Prijović je imala 16 godina kada je zajedno sa starijim kolegama pevala Novu godinu u Beču. O planovima za tekuću godinu, muzičkim idejama i novitetima, govorili su gosti emisije "Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji, Maša… »
Poznati pevač predvideo Prijin uspeh dok su se vozili taksijem! Imala je samo 16 godina!

Poznati pevač predvideo Prijin uspeh dok su se vozili taksijem! Imala je samo 16 godina!

Vesti online 17.01.2025
Pevačica Aleksandra Prijović krajem 2024. godine koncertom u Beogradu zatvorila je veoma dugu turneju “Od istoka do zapada” u okviru koje je održala tačno 63 koncerta. Ovim povodom, pevač Acko Nezirović osvrnuo se na Prijinu turneju i tom… »
Acko Nezirović predvideo prijovićkin uspeh u taksiju kada je imala 16 godina! "u vozilu bili veliki pevači, a kada je ona…

Acko Nezirović predvideo prijovićkin uspeh u taksiju kada je imala 16 godina! "u vozilu bili veliki pevači, a kada je ona…

Kurir 17.01.2025
O planovima za tekuću godinu, muzičkim idejama i novitetima, govorili su gosti emisije " Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji, Maša Kostić, novinarka Kurir televizije i Acko Nezirović, pevač. Muzika mu je veoma bliska i ne izlazi iz svog… »

Vesti dana »