Povezane vesti
Asminova majka otkrila da li je sa Aneli pravila pitu: Sa Stanijom je razvijala sirnicu i krompirušu, a o bivšoj snajki kaže…
Blic 18.01.2025
Asmin Durdžić, dečko rijaliti učesnice Stanije Dobrojević, otkrio je kako je proteklo upoznavanje njegove porodice sa poznatom starletom, o čemu ne prestaje da se priča. - Upoznavanje Stanije sa mojom porodicom je bilo savršeno, fenomenalno, sve ide kako… »
Stanija sa asminovom majkom mesi pitu "i: sirnica, i krompiruša", evo šta Durdžić kaže o upoznavanju devojke i mame: "galamiće…
Blic 17.01.2025
Asmin Durdžić, dečko rijaliti učesnice Stanije Dobrojević, otkrio je kako je proteklo upoznavanje njegove porodice sa poznatom starletom. Stanija je videla njegovu ćerku Noru putem video-poziva. - Zvao sam Situ, uvek kad je sa njom čujemo se, pa sam… »
Vesti dana »
UN o napadu Izraela na novinare RT-a: Protivimo se napadima na predstavnike medija
Sputnik pre 28 minutajoš 204 povezane
(Video) Trampov ministar rata pobesneo, i to pred kamerama! Izvređao Evropljane, hvalio predsednika SAD, pa najavio najjače udare na Iran
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Ergin Ataman pred duel sa Zvezdom: "U Beogradu 20.000 navijača protiv nas skandiralo Olimpijakos"
Dnevnik pre 23 minutajoš 34 povezane
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Jugmedia pre 4 satijoš 23 povezane
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. aprila
In medija pre 1 satjoš 21 povezana