Povezane vesti
Asminova majka otkrila da li je sa Aneli pravila pitu: Sa Stanijom je razvijala sirnicu i krompirušu, a o bivšoj snajki kaže…
Blic 18.01.2025
Asmin Durdžić, dečko rijaliti učesnice Stanije Dobrojević, otkrio je kako je proteklo upoznavanje njegove porodice sa poznatom starletom, o čemu ne prestaje da se priča. - Upoznavanje Stanije sa mojom porodicom je bilo savršeno, fenomenalno, sve ide kako… »
Stanija sa asminovom majkom mesi pitu "i: sirnica, i krompiruša", evo šta Durdžić kaže o upoznavanju devojke i mame: "galamiće…
Blic 17.01.2025
Asmin Durdžić, dečko rijaliti učesnice Stanije Dobrojević, otkrio je kako je proteklo upoznavanje njegove porodice sa poznatom starletom. Stanija je videla njegovu ćerku Noru putem video-poziva. - Zvao sam Situ, uvek kad je sa njom čujemo se, pa sam… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 90 povezanih
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 23 minutajoš 27 povezanih
Zlato nastavlja uspon, analitičari očekuju skok iznad 5.000 dolara! U Srbiju stižu novi ulagači, a evo kako će se „zlatna groznica“ odraziti na domaće tržište
Dnevnik pre 1 satjoš 41 povezana
Sneg već danas: Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina - ovde će pasti čak 40 mm kiše
Pravda pre 1 satjoš 32 povezane