Povezane vesti

Hvala za osmehe i aplauze: Jelena Rozga progovorila o svemu nakon sedmog koncerta u Beogradu (foto/video)

Hvala za osmehe i aplauze: Jelena Rozga progovorila o svemu nakon sedmog koncerta u Beogradu (foto/video)

Večernje novosti 18.01.2025
REGIONALNA muzička pop zvezda Jelena Rozga, sinoć je stavila tačku na seriju od sedam maestralnih koncerata, čime je za sva vremena ispisala novu stranicu muzičke istorije. Foto: Ivo Šarić Jelena svake večeri plenila harizmom i donosila emocije na scenu… »
Rozga otkrila da joj dečko bio na koncertu u Beogradu: "Zagrlio me i poželeo mi sreću"

Rozga otkrila da joj dečko bio na koncertu u Beogradu: "Zagrlio me i poželeo mi sreću"

Mondo 18.01.2025
Posle završenog poslednjeg koncerta u Sav centru, Rozga je otkrila da je imala posebnu podršku u publici. Jelena Rozga je u petak naveče održala sedmi i poslednji zakazani koncert u Sava Centru. Posle nastupa, otkrila je da je imala posebnu podršku u… »
Jelena Rozga pred koncert u Beogradu primila infuziju, pa progovorila o zdravstvenim problemima: „Nalazi su mi jako loši“

Jelena Rozga pred koncert u Beogradu primila infuziju, pa progovorila o zdravstvenim problemima: „Nalazi su mi jako loši“

Nova 18.01.2025
Pevačica je sinoć održala sedmi koncert u beogradskom Sava centru, a pred nastup morala je da primi infuziju. Jelena Rozga je sinoć još jednom oduševila publiku, a njeni fanovi su nekoliko sati uglas pevali pevačicine solo hitove, kao i one koje je… »
Jelena Rozga pre koncerta u Beogradu završila na infuziji: "Nalazi su mi loši..." VIDEO

Jelena Rozga pre koncerta u Beogradu završila na infuziji: "Nalazi su mi loši..." VIDEO

B92 18.01.2025
Jelena Rozga je na kraju koncerta sumirala utiske ali i progovorila sa čime se bori trenutno. Jelena Rozga je u petak imala poslednji koncert od ukupno sedam u beogradskom Sava Centru. Jedinstveni stil, neverovatan repertoar i odlična atmosfera ostaće… »
(Video): "Mislila sam da ovo neću moći da izdržim. Zagrlio me je i poljubio": Jelena Rozga nikad iskrenije o dečku: "Ljubav je…

(Video): "Mislila sam da ovo neću moći da izdržim. Zagrlio me je i poljubio": Jelena Rozga nikad iskrenije o dečku: "Ljubav je…

Blic 18.01.2025
Jelena Rozga održala je sedam koncerata u dupke punom Sava centru, a podrška emotivnog partnera nije izostala. Rozga je nakon poslednjeg koncerta u nizu sumirala je utiske, ističući da se plašila da li će izdržati, te da je primila infuziju. - Svih sedam… »
"Nalazi su mi jako loši" Jelena Rozga nakon spektakularnih koncerata u Beogradu otkrila sve o problemima sa zdravljem! Dečko…

"Nalazi su mi jako loši" Jelena Rozga nakon spektakularnih koncerata u Beogradu otkrila sve o problemima sa zdravljem! Dečko…

Kurir 18.01.2025
Jelena Rozga juče, 17. januara održala je poslednji koncert od ukupno sedam zakazanih koncerata u Sava Centru. Jelena je na kraju koncerta sumirala utiske. - Svih 7 večeri je bilo posebno, emotivno, ja sam toliko srećna, kao kad se jednoj curici ispune… »
(Video) "nalazi su mi jako loši" Jelena Rozga nakon koncerta u Beogradu otkrila sa čime se bori, pa priznala: "dečko mi je…

(Video) "nalazi su mi jako loši" Jelena Rozga nakon koncerta u Beogradu otkrila sa čime se bori, pa priznala: "dečko mi je…

Blic 18.01.2025
Jelena Rozga večeras, 17. januara održala je poslednji koncert od ukupno sedam zakazanih koncerata u Sava Centru. Jelena je na kraju koncerta sumirala utiske. - Svih 7 večeri je bilo posebno, emotivno, ja sam toliko srećna, kao kad se jednoj curici… »

Vesti dana »