Повезане вести
Хвала за осмехе и аплаузе: Јелена Розга проговорила о свему након седмог концерта у Београду (фото/видео)
Вечерње новости 18.01.2025
РЕГИОНАЛНА музичка поп звезда Јелена Розга, синоћ је ставила тачку на серију од седам маестралних концерата, чиме је за сва времена исписала нову страницу музичке историје. Фото: Иво Шарић Јелена сваке вечери пленила харизмом и… »
Розга открила да јој дечко био на концерту у Београду: "Загрлио ме и пожелео ми срећу"
Мондо 18.01.2025
После завршеног последњег концерта у Сав центру, Розга је открила да је имала посебну подршку у публици. Јелена Розга је у петак навече одржала седми и последњи заказани концерт у Сава Центру. После наступа, открила је да је… »
Јелена Розга пред концерт у Београду примила инфузију, па проговорила о здравственим проблемима: „Налази су ми јако лоши“
Нова 18.01.2025
Певачица је синоћ одржала седми концерт у београдском Сава центру, а пред наступ морала је да прими инфузију. Јелена Розга је синоћ још једном одушевила публику, а њени фанови су неколико сати углас певали певачицине соло… »
Јелена Розга пре концерта у Београду завршила на инфузији: "Налази су ми лоши..." ВИДЕО
Б92 18.01.2025
Јелена Розга је на крају концерта сумирала утиске али и проговорила са чиме се бори тренутно. Јелена Розга је у петак имала последњи концерт од укупно седам у београдском Сава Центру. Јединствени стил, невероватан репертоар и… »
(Видео): "Мислила сам да ово нећу моћи да издржим. Загрлио ме је и пољубио": Јелена Розга никад искреније о дечку: "Љубав је…
Блиц 18.01.2025
Јелена Розга одржала је седам концерата у дупке пуном Сава центру, а подршка емотивног партнера није изостала. Розга је након последњег концерта у низу сумирала је утиске, истичући да се плашила да ли ће издржати, те да је… »
"Налази су ми јако лоши" Јелена Розга након спектакуларних концерата у Београду открила све о проблемима са здрављем! Дечко…
Курир 18.01.2025
Јелена Розга јуче, 17. јануара одржала је последњи концерт од укупно седам заказаних концерата у Сава Центру. Јелена је на крају концерта сумирала утиске. - Свих 7 вечери је било посебно, емотивно, ја сам толико срећна, као кад… »
(Видео) "налази су ми јако лоши" Јелена Розга након концерта у Београду открила са чиме се бори, па признала: "дечко ми је…
Блиц 18.01.2025
Јелена Розга вечерас, 17. јануара одржала је последњи концерт од укупно седам заказаних концерата у Сава Центру. Јелена је на крају концерта сумирала утиске. - Свих 7 вечери је било посебно, емотивно, ја сам толико срећна, као… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 2 сатајош 29 повезаних
Почиње пријављивање за упис објеката, подршка Нишлијама на 24 локације
Југ пресс пре 35 минутајош 118 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 3 сатајош 43 повезане