Povezane vesti
Hvala za osmehe i aplauze: Jelena Rozga progovorila o svemu nakon sedmog koncerta u Beogradu (foto/video)
Večernje novosti pre 20 dana
REGIONALNA muzička pop zvezda Jelena Rozga, sinoć je stavila tačku na seriju od sedam maestralnih koncerata, čime je za sva vremena ispisala novu stranicu muzičke istorije. Foto: Ivo Šarić Jelena svake večeri plenila harizmom i donosila emocije na… »
Rozga otkrila da joj dečko bio na koncertu u Beogradu: "Zagrlio me i poželeo mi sreću"
Mondo pre 20 dana
Posle završenog poslednjeg koncerta u Sav centru, Rozga je otkrila da je imala posebnu podršku u publici. Jelena Rozga je u petak naveče održala sedmi i poslednji zakazani koncert u Sava Centru. Posle nastupa, otkrila je da je imala posebnu podršku u… »
Jelena Rozga pred koncert u Beogradu primila infuziju, pa progovorila o zdravstvenim problemima: „Nalazi su mi jako loši“
Nova pre 20 dana
Pevačica je sinoć održala sedmi koncert u beogradskom Sava centru, a pred nastup morala je da primi infuziju. Jelena Rozga je sinoć još jednom oduševila publiku, a njeni fanovi su nekoliko sati uglas pevali pevačicine solo hitove, kao i one koje je… »
Jelena Rozga pre koncerta u Beogradu završila na infuziji: "Nalazi su mi loši..." VIDEO
B92 pre 20 dana
Jelena Rozga je na kraju koncerta sumirala utiske ali i progovorila sa čime se bori trenutno. Jelena Rozga je u petak imala poslednji koncert od ukupno sedam u beogradskom Sava Centru. Jedinstveni stil, neverovatan repertoar i odlična atmosfera ostaće… »
(Video): "Mislila sam da ovo neću moći da izdržim. Zagrlio me je i poljubio": Jelena Rozga nikad iskrenije o dečku: "Ljubav…
Blic pre 20 dana
Jelena Rozga održala je sedam koncerata u dupke punom Sava centru, a podrška emotivnog partnera nije izostala. Rozga je nakon poslednjeg koncerta u nizu sumirala je utiske, ističući da se plašila da li će izdržati, te da je primila infuziju. - Svih… »
"Nalazi su mi jako loši" Jelena Rozga nakon spektakularnih koncerata u Beogradu otkrila sve o problemima sa zdravljem! Dečko…
Kurir pre 20 dana
Jelena Rozga juče, 17. januara održala je poslednji koncert od ukupno sedam zakazanih koncerata u Sava Centru. Jelena je na kraju koncerta sumirala utiske. - Svih 7 večeri je bilo posebno, emotivno, ja sam toliko srećna, kao kad se jednoj curici… »
(Video) "nalazi su mi jako loši" Jelena Rozga nakon koncerta u Beogradu otkrila sa čime se bori, pa priznala: "dečko mi je…
Blic pre 21 dana
Jelena Rozga večeras, 17. januara održala je poslednji koncert od ukupno sedam zakazanih koncerata u Sava Centru. Jelena je na kraju koncerta sumirala utiske. - Svih 7 večeri je bilo posebno, emotivno, ja sam toliko srećna, kao kad se jednoj curici… »
Vesti dana »
![Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje…](https://nstatic.net/385/38935385eppicj.jpg)
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
![Na današnji dan: Ugovorom u Mastrihtu osnovana EU, otvorene Zimske olimpijske igre u Sarajevu](https://nstatic.net/097/38936097lqokoa.jpg)
Na današnji dan: Ugovorom u Mastrihtu osnovana EU, otvorene Zimske olimpijske igre u Sarajevu
Radio 021 pre 50 minutajoš 1 povezana
![(Mapa) prognoza za vikend za depresiju! Mraz, magla, jak vetar i smrzavanje: Rhmz popalio alarme, oprez u ovim situacijama](https://nstatic.net/165/38936165grxeww.jpg)
(Mapa) prognoza za vikend za depresiju! Mraz, magla, jak vetar i smrzavanje: Rhmz popalio alarme, oprez u ovim situacijama
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane