Povezane vesti
"O njoj ne pričamo kao o proročici" Baba Vanga je baba naše poznate pevačice: Nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome...…
Kurir 18.01.2025
Danijela Vranić jednom prilikom je otkrila da je u srodstvu sa pokojnom proročicom Baba Vangom. Vranićeva je kao mlada, kako kaže, često pričala o Baba Vangi sa svojim ocem, koji joj nikada nije otkrio detalje koje je proročica rekla o njoj. - Ona je… »
"Baba vanga mi je bila baka,: i ja sam mogla da predosetim neke stvari" Poznata pevačica iznela sve u javnost: "Nisam nikad…
Blic 18.01.2025
Pevačica Danijela Vranić jednom prilikom je otkrila da je u srodstvu sa pokojnom proročicom Baba Vangom. Vranićeva je kao mlada, kako kaže, često pričala o Baba Vangi sa svojim ocem, koji joj nikada nije otkrio detalje koje je proročica rekla o njoj. -… »
Vesti dana »
Protest sudija, tužilaca i advokata „Pravosuđe još ima snage“: Šta se dogodilo na današnjem protestu sudija i tužilaca Sudija Upravnog suda: Ne postoje “blokaderi sudije i tužioci”, već samo ljudi koji rade svoje poslove
Ozon press pre 7 satijoš 23 povezane
Na granici ludila: Češki predsednik poručio da se bliži trenutak "obaranja ruskih aviona"
Pravda pre 4 satijoš 51 povezana
Nema titule za prvaka Formule 1: Evo zašto je FIA odbila da mu uruči pehar
Mondo pre 2 satajoš 47 povezanih