Povezane vesti
"Ološi ga izboli 19 puta i pobegli, kakve su to zveri" Ubice Stefana Savića 11 meseci u bekstvu, njegova majka neutešna…
Kurir 18.01.2025
"Da te javno pred kamerama zakolju i šutiraju dok ti ležiš, a pritom nećeš da se braniš, kakve su to zveri, recite mi", potresne su reči Jasmine, majke Stefana Savića (23) koji je ubijen krajem februara prošle godine. Njega su nasmrt izboli nožem… »
Ubice Stefana Savića 11 meseci u bekstvu: "Izboli su ga 19 puta i pobegli, zaklali su mi sina dok je ležao"
Mondo 18.01.2025
Ispovest majke ubijenog MMA borca Stefana Savića. "Da te javno pred kamerama zakolju i šutiraju dok ti ležiš, a pritom nećeš da se braniš, kakve su to zveri, recite mi", potresne su reči Jasmine, majke Stefana Savića (23) koji je ubijen krajem februara… »
"Zveri su mi zaklale sina dok je ležao i nije se: Branio!" Ubice Stefana Savića 11 meseci u bekstvu, njegova majka neutešna…
Blic 18.01.2025
"Da te javno pred kamerama zakolju i šutiraju dok ti ležiš, a pritom nećeš da se braniš, kakve su to zveri, recite mi", potresne su reči Jasmine, majke Stefana Savića (23) koji je ubijen krajem februara prošle godine. Njega su nasmrt izboli nožem… »
Vesti dana »

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 22 minutajoš 34 povezane

Rade Krunić godinama voli lepu Ivanu, a zanemećete kad vidite njenu rođenu sestru (FOTO)
Story pre 1 satjoš 43 povezane

Trampove carine danas stupile na snagu: Sada najavio tarifu od 100 odsto! Na udaru čak 70 zemalja - pogođena i Srbija
Kurir pre 28 minutajoš 53 povezane

Ceo svet očekuje sastanak Putina i Trampa! Evo kada će se to destiti
Pravda pre 33 minutajoš 28 povezanih