Povezane vesti
"Do tog kobnog dana svaki sekund su bili nerazdvojni" Ivana je na dočeku ubio najbolji drug, otac o potresnim scenama: "Žena…
Kurir 18.01.2025
Sve nam je teže i teže... Iako mnogi kažu da vreme leči sve rane, nama je sve teže. Treba mi neko na koga ću da se oslonim onako muški... Starim, a mog sina više nema... Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju bolnu ispovest Dragiša Trifunović, otac… »
„Viđala ga je supruga… Kada ga sretne, trese se ceo dan“: Ivana je na dočeku ubio najbolji drug koji je i dalje na slobodi…
Nova 18.01.2025
"Sve nam je teže i teže... Iako mnogi kažu da vreme leči sve rane, nama je sve teže. Treba mi neko na koga ću da se oslonim onako muški... Starim, a mog sina više nema". Ovim potresnim rečima počinje svoju bolnu ispovest Dragiša Trifunović, otac Ivana… »
"Bili su nerazdvojni do tog kobnog dana": Ivana je na dočeku ubio najbolji drug, otac se oglasio: Ubica je na slobodi, žena…
Blic 18.01.2025
Damir će izaći kao muškarac u nekim najboljim godinama i moći će da izgradi i porodicu, a moje dete je pod zemljom ne može da ustane Sve nam je teže i teže. Iako mnogi kažu da vreme leči sve rane, nama je sve teže. Treba mi neko na koga ću da se oslonim… »
Vesti dana »
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 28 povezanih
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 37 minutajoš 27 povezanih
MK Group kupuje zrenjaninski Dijamant od hrvatske Fortenova grupe: Detalji o vrednosti transakcije nisu javno objavljeni
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane