Povezane vesti

"Do tog kobnog dana svaki sekund su bili nerazdvojni" Ivana je na dočeku ubio najbolji drug, otac o potresnim scenama: "Žena…

"Do tog kobnog dana svaki sekund su bili nerazdvojni" Ivana je na dočeku ubio najbolji drug, otac o potresnim scenama: "Žena…

Kurir 18.01.2025
Sve nam je teže i teže... Iako mnogi kažu da vreme leči sve rane, nama je sve teže. Treba mi neko na koga ću da se oslonim onako muški... Starim, a mog sina više nema... Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju bolnu ispovest Dragiša… »
„Viđala ga je supruga… Kada ga sretne, trese se ceo dan“: Ivana je na dočeku ubio najbolji drug koji je i dalje na…

„Viđala ga je supruga… Kada ga sretne, trese se ceo dan“: Ivana je na dočeku ubio najbolji drug koji je i dalje na…

Nova 18.01.2025
"Sve nam je teže i teže... Iako mnogi kažu da vreme leči sve rane, nama je sve teže. Treba mi neko na koga ću da se oslonim onako muški... Starim, a mog sina više nema". Ovim potresnim rečima počinje svoju bolnu ispovest Dragiša Trifunović… »
"Bili su nerazdvojni do tog kobnog dana": Ivana je na dočeku ubio najbolji drug, otac se oglasio: Ubica je na slobodi, žena…

"Bili su nerazdvojni do tog kobnog dana": Ivana je na dočeku ubio najbolji drug, otac se oglasio: Ubica je na slobodi, žena…

Blic 18.01.2025
Damir će izaći kao muškarac u nekim najboljim godinama i moći će da izgradi i porodicu, a moje dete je pod zemljom ne može da ustane Sve nam je teže i teže. Iako mnogi kažu da vreme leči sve rane, nama je sve teže. Treba mi neko na koga ću da… »

Vesti dana »