Повезане вести
Потврђене лоше вести за Хрвате
Б92 18.01.2025
Најискуснији играч рукометне репрезентације Хрватске, капитен тима Домагој Дувњак, због повреде је завршио учешће на Европском првенству. Магнетна резонанца донела је лоше вести - Дувњак је доживео руптуру левог листа и неће… »
Драма у Хрватској: "Ситуација је компликована"
Б92 18.01.2025
Капитен хрватске рукометне репрезентације Домагој Дувњак (36) повредио се у петак увече на почетку утакмице против Аргентине (33:18) у другом колу Светског првенства. Изашао је из игре у осмом минуту, лагано је шепао до клупе, а… »
Плаче капитен, плаче и цела Хрватска: Дувњак је можда завршио каријеру на најгори могући начин
Мондо 18.01.2025
Напустио је Домагој Дувњак терен већ у осмом минуту због повреде и страхује се да више никада неће играти за рукометну репрезентацију Хрватске. Рукометна репрезентација Хрватске декласирала је Аргентину 33:18 (18:7) у другом… »
Велики шок за Хрватску на Светском првенству
Б92 18.01.2025
Рукометаши Хрватске остварили су и другу победу на Светском првенству, али је она остала у сенци повреде битног играча. Домагој Дувњак је већ у осмом минуту сусрета изашао из игре и отишао у свлачионицу. Искусни рукометаш је… »
Вести дана »
ПОБЕДНИЦА ЕЛИТЕ 9 ЈЕ СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ! Освојила главну награду од 100.000 ЕВРА! Анели Ахмић заузела 2. место и однела 50.000€: „Ја сам морални победник!“
Свет & Скандал пре 41 минутајош 19 повезаних
Центар Београда данас без струје! Уз Врачар, на списку за искључења и делови ових 5 општина
Курир пре 42 минутајош 14 повезаних
"Тужићу је, неће видети динара" Терза побеснео због ћерке, вређа Милицу и хистерише: "Имам доказе против ње" (видео)
Блиц пре 4 сатијош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Наставак масовних напада дроновима, на удару велики градови у Русији и Украјини
РТВ пре 42 минутајош 1 повезана