Povezane vesti

„Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen“: Novinar RTS-a otkriva kako javni…

„Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen“: Novinar RTS-a otkriva kako javni…

Nova pre 5 dana
Novinar RTS-a Milan Srdić objavio je na društvenim mrežama da reporteri RTS rođeni u Novom Sadu nisu smeli da se uključe iz svog grada nakon tragedije na Železničkoj stanici, kao i da su umesto njih priloge radili novinari iz Beograda dok su neki… »
Novinar RTS-a iz Novog Sada: Za dva i po meseca samo jedno uključenje

Novinar RTS-a iz Novog Sada: Za dva i po meseca samo jedno uključenje

Vreme pre 5 dana
Novinar Radio-televizije Srbije (RTS) Milan Srdić objavio je na Fejsbuku tekst o tome kako izgleda izveštavanje iz Novog Sada nakon tragedije 1. novembra. Novinar Radio-televizije Srbije (RTS) Milan Srdić objavio je u petak na svom Fejsbuk profilu… »

Nova pre 5 dana
Novinar RTS-a Milan Srdić objavio je na društvenim mrežama da reporteri RTS rođeni u Novom Sadu nisu smeli da se uključe iz svog grada nakon tragedije na Železničkoj stanici, kao i da su umesto njih priloge radili novinari iz Beograda dok su neki… »
Novinar RTS o cenzuri na Javnom servisu: Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen

Novinar RTS o cenzuri na Javnom servisu: Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen

Danas pre 5 dana
Novinar RTS-a iz Novog Sada o izveštavanju nakon tragedije: Dva i po meseca - jedno uključenje uživo

Novinar RTS-a iz Novog Sada o izveštavanju nakon tragedije: Dva i po meseca - jedno uključenje uživo

Radio 021 pre 5 dana
Novinar RTS-a Milan Srdić objavio je na svom Fejsbuk profilu tekst o izveštavanju iz Novog Sada nakon tragedije 1. novembra. Tekst prenosimo u celosti: "Veoma dugo sam odolevao da ne istupim javno i ne doprinesem opštem odijumu prema kući u kojoj… »

Vesti dana »