Povezane vesti
„Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen“: Novinar RTS-a otkriva kako javni servis…
Nova 18.01.2025
Novinar RTS-a Milan Srdić objavio je na društvenim mrežama da reporteri RTS rođeni u Novom Sadu nisu smeli da se uključe iz svog grada nakon tragedije na Železničkoj stanici, kao i da su umesto njih priloge radili novinari iz Beograda dok su neki… »
Novinar RTS-a iz Novog Sada: Za dva i po meseca samo jedno uključenje
Vreme 18.01.2025
Novinar Radio-televizije Srbije (RTS) Milan Srdić objavio je na Fejsbuku tekst o tome kako izgleda izveštavanje iz Novog Sada nakon tragedije 1. novembra. Novinar Radio-televizije Srbije (RTS) Milan Srdić objavio je u petak na svom Fejsbuk profilu tekst… »
Novinar RTS o cenzuri na Javnom servisu: Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen
Danas 18.01.2025
Novinar RTS-a Milan Srdić objavio je na društvenim mrežama da reporteri RTS rođeni u Novom Sadu nisu smeli da se uključe iz svog grada nakon tragedije na Železničkoj stanici, kao i da su umesto njih priloge radili novinari iz Beograda dok su neki… »
„Nije mi dozvoljeno da se uključim iz Novog Sada, izveštaj u Dnevniku 2 izmenjen“: Novinar RTS-a otkriva kako javni servis…
Nova 18.01.2025
Novinar RTS-a iz Novog Sada o izveštavanju nakon tragedije: Dva i po meseca - jedno uključenje uživo
Radio 021 18.01.2025
Novinar RTS-a Milan Srdić objavio je na svom Fejsbuk profilu tekst o izveštavanju iz Novog Sada nakon tragedije 1. novembra. Tekst prenosimo u celosti: "Veoma dugo sam odolevao da ne istupim javno i ne doprinesem opštem odijumu prema kući u kojoj radim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 36 povezanih
Bukti rat na Bliskom istoku: Ircg oterao američki nosač aviona i helikoptera; Za prijatelje taksa, za neprijatelje potapanje (video)
Večernje novosti pre 32 minutajoš 32 povezane
Ministar informisanja Srbije tvrdi da nikada nije rekao da 'studenti treba da budu izloženi nasilju'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih