Povezane vesti

Đoković otkrio tajnu uspeha srpske teniserke: Uvek sam bio uz nju kad joj je bio potreban moj savet

Đoković otkrio tajnu uspeha srpske teniserke: Uvek sam bio uz nju kad joj je bio potreban moj savet

Danas 18.01.2025
Novak Đoković, koji je posle svog meča trećeg kola Australijan opena protiv Čeha Tomaša Mahača ostao u “Melburn parku” i na ekranu gledao meč Olge Danilović i Džesike Pegule, posle pobede srpske teniserke otkrio je svoje utiske o igri srpske teniserke… »
Novak Đoković vrlo lepo govorio o olgi Danilović: „Ona zna šta ja mislim o njoj…“

Novak Đoković vrlo lepo govorio o olgi Danilović: „Ona zna šta ja mislim o njoj…“

Hot sport 18.01.2025
„Idemo dalje, duga je sezona i siguran sam da će biti dobrih rezultata!“ Novak Đoković pohvalio je izvanredne nastupe Olge Danilović na ovogodišnjem Australijan openu, naglašavajući njen napredak i potencijal. Srbija sada ima najmanje dva predstavnika u… »
Novaku je jasno zašto Olga igra dobro: Promenila je dve stvari

Novaku je jasno zašto Olga igra dobro: Promenila je dve stvari

Sport klub 18.01.2025
Teniski svet obišla je slika Novaka Đokovića kako, posle svojih obaveza na terenu, ostaje u Melburn parku i na ekranu gleda meč Olge Danilović, i potom slavi pobedu nad Džesikom Pegulom. Petnaestak minuta pre nego što je snimak postao viralan, Đoković je… »
Đoković nahvalio Olgu Danilović

Đoković nahvalio Olgu Danilović

B92 18.01.2025
Novak Đoković prokomentarisao je fenomenalne partije Olge Danilović na Australijan openu. Đoković se očekivano plasirao u četvrto kolo Australijan opena, a neočekivano je to uradila Danilovićeva, koja je tim izjednačila uspeh karijere na grend slemovima… »

Vesti dana »