Povezane vesti
Đoković otkrio tajnu uspeha srpske teniserke: Uvek sam bio uz nju kad joj je bio potreban moj savet
Danas 18.01.2025
Novak Đoković, koji je posle svog meča trećeg kola Australijan opena protiv Čeha Tomaša Mahača ostao u “Melburn parku” i na ekranu gledao meč Olge Danilović i Džesike Pegule, posle pobede srpske teniserke otkrio je svoje utiske o igri srpske teniserke… »
Novak Đoković vrlo lepo govorio o olgi Danilović: „Ona zna šta ja mislim o njoj…“
Hot sport 18.01.2025
„Idemo dalje, duga je sezona i siguran sam da će biti dobrih rezultata!“ Novak Đoković pohvalio je izvanredne nastupe Olge Danilović na ovogodišnjem Australijan openu, naglašavajući njen napredak i potencijal. Srbija sada ima najmanje dva predstavnika u… »
Novaku je jasno zašto Olga igra dobro: Promenila je dve stvari
Sport klub 18.01.2025
Teniski svet obišla je slika Novaka Đokovića kako, posle svojih obaveza na terenu, ostaje u Melburn parku i na ekranu gleda meč Olge Danilović, i potom slavi pobedu nad Džesikom Pegulom. Petnaestak minuta pre nego što je snimak postao viralan, Đoković je… »
Đoković nahvalio Olgu Danilović
B92 18.01.2025
Novak Đoković prokomentarisao je fenomenalne partije Olge Danilović na Australijan openu. Đoković se očekivano plasirao u četvrto kolo Australijan opena, a neočekivano je to uradila Danilovićeva, koja je tim izjednačila uspeh karijere na grend slemovima… »
Vesti dana »
Danski vojnici stigli na Grenland: Pojačane sigurnosne mere zbog pritiska SAD (foto)
Mondo pre 27 minutajoš 46 povezanih
Indija dobila poziv od Trampa da se pridruži inicijativi Odbor za mir
Sputnik pre 37 minutajoš 38 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
„Bolja vremena se mogu graditi samo obrazovanjem, u znanju je moć“: Studenti pozvali građane na novi skup u januaru
Nova pre 58 minutajoš 22 povezane