Povezane vesti
Olakšice za sezonce u susednoj državi: Planiraju da od 1. maja uvedu novi model radnog angažovanja za jednu vrstu radnika
Kurir 18.01.2025
Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga Crne Gore planira da od 1. maja uvede novi model radnog angažovanja koji će omogućiti jednostavniji način zapošljavanja radnika na poslovima sezonskog ili povremenog karaktera. To je predloženo… »
Od 1. maja nova pravila za sezonske radnike u Crnoj Gori: Evo šta se sve menja i koje su obaveze poslodavaca
Mondo 18.01.2025
Nova pravila za sezonske radnike u Crnoj Gori se očekuju od 1. maja. Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga Crne Gore planira da od 1. maja uvede novi model radnog angažovanja koji će omogućiti jednostavniji način zapošljavanja radnika na… »
Nova pravila za sezonske radnike od 1. maja: Crna Gora im plaća doprinose i podsticaje, evo koje su obaveze poslodavaca
Blic 18.01.2025
Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga Crne Gore planira da od 1. maja uvede novi model radnog angažovanja koji će omogućiti jednostavniji način zapošljavanja radnika na poslovima sezonskog ili povremenog karaktera. Ovo je predloženo… »
Crna Gora planira od 1. maja da uvede novi model radnog angažovanja za stalne sezonce
Biznis.rs 18.01.2025
trebalo bi da omogući jednostavniji način zapošljavanja. Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga Crne Gore planira da od 1. maja uvede novi model radnog angažovanja koji će omogućiti jednostavniji način zapošljavanja radnika na poslovima… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 19 minutajoš 22 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 20 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 34 minutajoš 12 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 35 minutajoš 9 povezanih