Povezane vesti
Milošević: "Partizan nije korak unazad!"
Sportske.net pre 18 dana
Jovan Milošević bi mogao da bude najveće pojačanje Partizana u ovom zimskom prelaznom roku. On je stigao iz Štutgarta i pokušaće već na pripremama u Antaliji da se nametne. „Utisci su sjajni. Poznajem većinu saigrača i verujem da mi neće biti… »
Milošević: Nisam mogao da odbijem poziv Partizana
Sport klub pre 18 dana
Novi fudbaler Partizana Jovan Milošević, u prvom obraćanju javnosti po dolasku u klub, rekao je da je biti u ovom klubu "čast i privilegija". Mladi napadač, koji je stigao na pozajmicu iz Štutgarta, u petak uveče se priključio ekipi na pripremama… »
Novi napadač Partizana blista od sreće: Ispunila mi se želja, mnogo smo radili da dođem ovde
Mondo pre 18 dana
Evo šta kaže novi fudbaler Partizana Jovan Milošević o dolasku u Humsku. Mladi srpski napadač Jovan Milošević stigao je u FK Partizan na pozajmicu i pridružio se novim saigračima na pripremama u Turskoj. Već sada ističe da su utisci sjajni i… »
Milošević: "Kako drugačije da reagujem kada zove Partizan?"
B92 pre 18 dana
Novi napadač Partizana Jovan Milošević, u prvom obraćanju javnosti po dolasku u klub iz Humske, rekao je da je biti u ovom klubu "čast i privilegija". Devetnaestogodišnji napadač, koji je stigao na pozajmicu iz Štutgarta, u petak uveče se… »
Ispunila mi se želja, čast je i privilegija biti ovde: Jovan Milošević, novi napadač Partizana se obratio medijima…
Hot sport pre 18 dana
Pamtimo ga po igrama u dresu Vojvodine u Superligi Srbije! Najnovije pojačanje Partizana, napadač Jovan Milošević, pridružio se ekipi na pripremama u Turskoj. Nakon prvog treninga, podelio je prve utiske sa okupljenim medijima: – Utisci su sjajni… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Ministarstva prosvete, za sutra najavljen još jedan
Beta pre 7 minutajoš 29 povezanih
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Goran vesić se branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Pravda pre 3 satajoš 6 povezanih
Berbok: Gaza, kao i Zapadna obala i Istočni Jerusalim, pripada Palestincima
NIN pre 31 minutajoš 51 povezana