Povezane vesti
"Rekao mi je da je novac proklet": Lažni vidovnjak Srbinu uzeo 80.000 evra da ih "osvešta" i reši mu zdravstvene probleme…
Blic 18.01.2025
Članovi moje porodice imali su problema sa zdravljem i na preporuku poznanice otišao sam kod njega kad sam bio u Srbiji, rekao mi je da krenem s njim na ture da se molim svecima i da će mi on pomoći, priča prevareni B. G. Isti prevarant, lažni vidovnjak… »
Nova žrtva lažnog vidovnjaka: Srbinu iz Australije uzeo 80.000 evra da ih "osvešta i opere" i reši zdravstvene probleme! Ovako…
Kurir 18.01.2025
Isti prevarant, lažni vidovnjak, koji je prevario N. P. i još mnogo ljudi prevario je i mene. Slepo sam mu verovao, dao sam mu skoro 80.000 evra. Obećao mi je da će moj novac osveštati i oprati u manastiru, tvrdi za Kurir B. G. (ime i prezime poznati… »
Vesti dana »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo šta se, navodno, dogodilo
Dnevnik pre 47 minutajoš 28 povezanih
Udruženje proizvođača mleka tražiće smenjivanje v.d. direktora Uprave za veterinu zbog uvoza
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 7 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 6 satijoš 15 povezanih