Povezane vesti

Majka koja je ušla u Savu sa devojčicom sama zvala policiju: Otkriveni detalji poziva, "utopila sam svoje dete"

Majka koja je ušla u Savu sa devojčicom sama zvala policiju: Otkriveni detalji poziva, "utopila sam svoje dete"

Mondo 18.01.2025
Detalji poziva policiji majke koja je ušla u Savu sa ćerkom. Stravičan slučaj ubistva nemoćne trogodišnje devojčice u reci Savi kod Jankomirskog mosta u Zagrebu delimično poprima obrise. Iza njene 34-godišnje majke, prijavljene za teško ubistvo… »
"Utopila sam svoje dete": Otkriveni uznemirujući detalji poziva koje je majka devojčice (3) za kojom se traga u Savi uputila…

"Utopila sam svoje dete": Otkriveni uznemirujući detalji poziva koje je majka devojčice (3) za kojom se traga u Savi uputila…

Blic 18.01.2025
Stravičan slučaj ubistva nemoćne trogodišnje devojčice u reci Savi kod Jankomirskog mosta u Zagrebu delimično poprima obrise. Iza njene 34-godišnje majke, prijavljene za teško ubistvo deteta, prva je noć provedena u ćeliji nakon što joj je… »
Mama koja je sa ćerkicom (3) ušla u ledenu Savu policiji rekla nešto što ledi krv: 4. dan potrage za detetom

Mama koja je sa ćerkicom (3) ušla u ledenu Savu policiji rekla nešto što ledi krv: 4. dan potrage za detetom

Telegraf 18.01.2025
Preporučujemo. Stravičan slučaj ubistva nemoćne trogodišnje devojčice u reci Savi kod Jankomirskog mosta u Zagrebu delimično poprima obrise. Iza njene 34-godišnje majke, prijavljene za teško ubistvo deteta, prva je noć provedena u remetinečkoj… »

Vesti dana »