Povezane vesti

Sahranjena samohrana majka Ivona koju je tražio ceo region: "Tetka, tvoj odlazak slomio je moje srce"

Sahranjena samohrana majka Ivona koju je tražio ceo region: "Tetka, tvoj odlazak slomio je moje srce"

Telegraf 18.01.2025
Preporučujemo. Ivona Savićević, koja je nakon nestanka pronađena mrtva 16. januara u Podgorici, sahranjena je juče. Za samohranom majkom devojčice tragalo se tri dana nakon što je nestala na području Šteka, a ceo region sa strepnjom je pratio… »
Potresne čitulje za Ivonu Savićević: Bolan je ovaj rastanak, večno... volim te...

Potresne čitulje za Ivonu Savićević: Bolan je ovaj rastanak, večno... volim te...

Telegraf 18.01.2025
Preporučujemo. Ivona Savićević, koja je nestala u ponedeljak u Podgorici, pronađena je mrtva 16. januara posle trodnevne potrage. Samohrana majka sahranjena je juče, a njena porodica, rođaci i prijatelji oprostili su se od nje i objavili čitulje u… »
"Tvoj odlazak slomio je moje srce": Porodica se oprostila od Ivone Savićević, na večni počinak ispraćena u krugu…

"Tvoj odlazak slomio je moje srce": Porodica se oprostila od Ivone Savićević, na večni počinak ispraćena u krugu…

Blic 18.01.2025
Ivona Savićević (42) iz Podgorice, čije je telo pronađeno 16. januara posle trodnevne potrage, sahranjena je juče u krugu porodice. Od Ivone su se oprostili njeni najbliži - otac, brat, sestra, bratanci i bratanice, kao i kolege koje su objavile… »

Vesti dana »