Povezane vesti
Gradonačelnik Čačka: Jedni su napali posed profesora, drugi su došli ispred moje kuće
NIN 18.01.2025
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali mu. Milun… »
Gradonačelnik Čačka: Jedni su napali posed profesora, drugi su došli ispred moje kuće
Danas 18.01.2025
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je danas u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali mu… »
Novi magazin 18.01.2025
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je danas u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali mu… »
Vesti dana »

„Novak nas je pozvao na Akademiju, tužno je što je zatvorena“: Sabanovi doneli pobedu Srbiji, pa otvorili dušu
Nova pre 25 minutajoš 28 povezanih

Albanac opet provocira: Razbesneo Srbe nakon eliminacije, a sada nastavio...
Večernje novosti pre 2 satajoš 36 povezanih

"Raširio je čeljust da je zgrabi, dohvatio je šapom": Oglasila se majka devojčice koju je napao vuk u Grčkoj
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana

Gardašević bez plasmana u finale u skoku udalj na Svetskom prvenstvu
Danas pre 2 satajoš 37 povezanih