Povezane vesti

Gradonačelnik Čačka: Jedni su napali posed profesora, drugi su došli ispred moje kuće

Gradonačelnik Čačka: Jedni su napali posed profesora, drugi su došli ispred moje kuće

NIN pre 18 dana
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali… »

Danas pre 18 dana
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je danas u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i… »

Novi magazin pre 18 dana
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je danas u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i… »

Vesti dana »