Povezane vesti
Gradonačelnik Čačka: Jedni su napali posed profesora, drugi su došli ispred moje kuće
NIN 18.01.2025
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali mu. Milun… »
Gradonačelnik Čačka: Jedni su napali posed profesora, drugi su došli ispred moje kuće
Danas 18.01.2025
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je danas u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali mu… »
Novi magazin 18.01.2025
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović pitao je danas u čemu je razlika između onih koji su maltretirali profesora čačanske Gimnazije Đorđa Matijevića i njegovu porodicu i onih koji su u protestnoj šetnji došli ispred Todorovićeve kuće i skandirali mu… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu zbog ograničenja trgovinskih marži, rast BDP duplo manji od očekivanog
Jugmedia pre 18 minutajoš 31 povezana
Nemački TAZ o Srbiji: EU mora jasno reći „da“ Zapadnom Balkanu, ali i odlučno nastupiti prema „autokratskom“ Vučiću
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih
Više hiljada građana Lučana, Gornjeg Milanovca i Čačka bez struje: Sneg napravio potpuni kolaps u ovom delu Srbije
Nova pre 44 minutajoš 43 povezane
Žreb za baraž za Mundijal u četvrtak: BiH u trećem, Makedonci u četvrtom šeširu
Večernje novosti pre 2 satajoš 30 povezanih