Povezane vesti
"Kad sam se probudio žena mi je bila mrtva" Jeziva ispovest našeg pevača ledi krv u žilama: Bili su samo dve godine braku, a…
Kurir 18.01.2025
Pevač grupe "Majke", Goran Bare, u životu je imao nekoliko tragičnih događaja, ali su mnogi ostali potreseni nakon što je govorio o tome kako se probudio pored supruge koja više nije bila živa. Naime, Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u… »
"Kad sam se probudio žena mi je bila mrtva": Ispovest našeg pevača ledi krv u žilama: Bili su samo dve godine u braku, a njen…
Blic 18.01.2025
Pevač grupe "Majke", Goran Bare, u životu je imao nekoliko tragičnih događaja, ali su mnogi ostali potreseni nakon što je govorio o tome kako se probudio pored supruge koja više nije bila živa. Naime, Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u… »
Vesti dana »
"Majka svih sporazuma“ uzburkala svet: Eu i Indija sklopile istorijski dogovor, SAD poručuju - Mnogo smo više žrtvovali nego Evropljani
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Partizan se hitno oglasio zbog tragedije: Sedam navijača PAOK-a poginulo nadomak Srbije
Mondo pre 9 minutajoš 33 povezane
Hor Karlovačke gimnazije odbio da svira u prisustvu SNS predsednika opštine
Vreme pre 1 satjoš 29 povezanih
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 66 povezanih