Povezane vesti
"Kad sam se probudio žena mi je bila mrtva" Jeziva ispovest našeg pevača ledi krv u žilama: Bili su samo dve godine braku, a…
Kurir 18.01.2025
Pevač grupe "Majke", Goran Bare, u životu je imao nekoliko tragičnih događaja, ali su mnogi ostali potreseni nakon što je govorio o tome kako se probudio pored supruge koja više nije bila živa. Naime, Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u… »
"Kad sam se probudio žena mi je bila mrtva": Ispovest našeg pevača ledi krv u žilama: Bili su samo dve godine u braku, a njen…
Blic 18.01.2025
Pevač grupe "Majke", Goran Bare, u životu je imao nekoliko tragičnih događaja, ali su mnogi ostali potreseni nakon što je govorio o tome kako se probudio pored supruge koja više nije bila živa. Naime, Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u… »
Vesti dana »
RHMZ objavio kakvo vreme nas čeka u novogodišnjoj noći i za dane praznika
Morava info pre 2 satajoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 1 satjoš 46 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 56 minutajoš 28 povezanih
Vučić obišao radove na Dunavskom koridoru: "Do kraja 2026. gotovi radovi na brzoj saobraćajnici do Golupca"
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 25 povezanih