Повезане вести

"Кациге које су тад носили су у његовој соби, једна поред друге": Болна исповест оца који је у несрећи изгубио сина

"Кациге које су тад носили су у његовој соби, једна поред друге": Болна исповест оца који је у несрећи изгубио сина

Мондо 18.01.2025
Болна исповест Владимира који је у страшној саобраћајној несрећи изгубио сина. Борис Мајорски (18) из Старе Пазове и његова девојка Дејана Нералић (17) из Голубинаца трагично су настрадали 18. октобра 2022. године, када су… »
Исповест оца погинулог Бориса: Супруга и ја смо се развели после трагедије, од веселе породице, ја остадох сам

Исповест оца погинулог Бориса: Супруга и ја смо се развели после трагедије, од веселе породице, ја остадох сам

Телеграф 18.01.2025
Препоручујемо. Осамнаестогодишњи Борис Мајорски из Старе Пазове и његова седамнаестогодишња девојка Дејана Нералић из Голубинаца трагично су настадали 18. октобра 2022. године када су кренули на излет у Врдничку кулу. На путу… »
"Кациге које су он и Дејана имали тај дан стоје једна поред друге у његовој соби" Владимир је у језивој несрећи изгубио сина…

"Кациге које су он и Дејана имали тај дан стоје једна поред друге у његовој соби" Владимир је у језивој несрећи изгубио сина…

Курир 18.01.2025
Борис Мајорски (18) из Старе Пазове и његова девојка Дејана Нералић (17) из Голубинаца трагично су настрадали 18. октобра 2022. године, када су кренули на излет ка Врдничкој кули. На путу их је, возећи „мерцедес,“ усмртио… »
Трагедија која је потресла две породице – гледајте у вечерашњој „Црној хроници“

Мондо 18.01.2025
Када живот младих људи буде прекинут у секунди, а породице остану без својих најмилијих, последице су дуготрајне и тешке. Борис Мајорски (18) из Старе Пазове и његова девојка Дејана Нералић (17) из Голубинаца трагично су… »

Курир 18.01.2025
Када живот младих људи буде прекинут у секунди, а породице остану без својих најмилијих, последице су дуготрајне и тешке. Борис Мајорски (18) из Старе Пазове и његова девојка Дејана Нералић (17) из Голубинаца трагично су… »

Вести дана »