Povezane vesti
„Ide u državni vrtić, nema potrebe da misli da je važnija od druge dece“: Slađa Alegro otvoreno o vaspitavanju naslednice…
Nova 18.01.2025
Pevačica važi za jedan od najboljih ženskih vokala na estradi, a sada je prokomentarisala muzičke novitete i progovorila o privatnom životu. Slađa Alegro priznaje da ima mnogo toga što joj se ne dopada, ali da se ona trudi da snima samo šta je po njenom… »
"Fotošopiram slike i sužavam ruke": Slađa Alegro tvrdi da su je stigle godine: "Moram da se nosim sa vremenom i trendovima"
Blic 18.01.2025
Pevačica Slađa Alegro je u intervjuu za “Blic” govorila o karijeri, vaspitanju naslednice, druženju sa Sekom Aleksić, ali i tome kako joj se dopada “nova garnitura” na estradnoj sceni. - Pre neki dan sam rekla “ostarila sam” i ovako mi je fino. Najveći… »
"U ljubavi sam prošla kao bosa po trnju": Nina Badrić nikad iskrenije o karijeri, privatnom životu i ljubavi - Evo kakve…
Blic 18.01.2025
Svoja, otmena, neponovljiva, harizmatična, duhovita, Nina Badrić, kako kaže i u dok su je vetrovi života lomili, nikada nije padala, borila se sa njima, noseći najlepši osmeh. Znala je da uvek na kraju tunela postoji sunce koje zaslužuje. Zato kroz pesme… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 40 minutajoš 24 povezane
Velika akcija policije kreće danas Poseban apel upućen vozačima motocikala evo šta će se kontrolisati
Dnevnik pre 25 minutajoš 16 povezanih
Sve je spremno za finale konferencije: Lider pao u majstorici
Sport klub pre 55 minutajoš 15 povezanih
Policija: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dostavljača (19) u Drnišu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Forum sudija Srbije: Etički kodeks mora da prepozna pravo sudija na slobodu izražavanja
Insajder pre 14 minutajoš 5 povezanih