Повезане вести

„Иде у државни вртић, нема потребе да мисли да је важнија од друге деце“: Слађа Алегро отворено о васпитавању наследнице…

„Иде у државни вртић, нема потребе да мисли да је важнија од друге деце“: Слађа Алегро отворено о васпитавању наследнице…

Нова 18.01.2025
Певачица важи за један од најбољих женских вокала на естради, а сада је прокоментарисала музичке новитете и проговорила о приватном животу. Слађа Алегро признаје да има много тога што јој се не допада, али да се она труди да… »
"Фотошопирам слике и сужавам руке": Слађа Алегро тврди да су је стигле године: "Морам да се носим са временом и трендовима"

"Фотошопирам слике и сужавам руке": Слађа Алегро тврди да су је стигле године: "Морам да се носим са временом и трендовима"

Блиц 18.01.2025
Певачица Слађа Алегро је у интервјуу за “Блиц” говорила о каријери, васпитању наследнице, дружењу са Секом Алексић, али и томе како јој се допада “нова гарнитура” на естрадној сцени. - Пре неки дан сам рекла “остарила сам” и… »
"У љубави сам прошла као боса по трњу": Нина Бадрић никад искреније о каријери, приватном животу и љубави - Ево какве…

"У љубави сам прошла као боса по трњу": Нина Бадрић никад искреније о каријери, приватном животу и љубави - Ево какве…

Блиц 18.01.2025
Своја, отмена, непоновљива, харизматична, духовита, Нина Бадрић, како каже и у док су је ветрови живота ломили, никада није падала, борила се са њима, носећи најлепши осмех. Знала је да увек на крају тунела постоји сунце које… »

Вести дана »